Ben 24 Martta ygsye gireceğim.2014'te kpssye girmeyi ve dershaneye gitmeyi düşünüyorum.
2 yıllık tıbbi sekreterlik okursam haftanın 5 günü üniversite olacak 2 gün ise kpss için dersaneye gidiyor olacağım.
Fakat açıköğretim fakültesinden 2 yıllık bir bölüm okursam dersane(kpss) için daha fazla zamanım olur ve daha başarılı olurum diye düşünüyorum.Karar veremedim hangisini yapsam diye ?
Sizler bu konuda beni aydınlatırsanız çok iyi olur.
Hangisini tercih edersiniz ?
Re: Hangisini tercih edersiniz ?
açıktan oku..
Bu okuma şartları kişinin duruma, çevresine, düşüncesine ve hedeflerine göre değişir bana kalırsa hangisi kafana yatarsa hangi durumda başarılı olacağını düşünüyorsan on göre açıktan ve ya örgün oku derim eğer örgün eğitimde okumak birazda maddiyat gerekir aile desteği gerektirir ben evliyim Aile ortamındaki sitres açık lisede girdiğim sınavda bile etkili oluyor okuyan kişi kafasında bir şey takıntı olmayacak tek takıntısı daha çok nasıl başarılı olabilirim olacak en son karar senin bir işi yapmadan önce düşün sana göre hangisi mantıklı geliyorsa onu yap derim
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
Doğru cevap....emrah42 yazdı:Bu okuma şartları kişinin duruma, çevresine, düşüncesine ve hedeflerine göre değişir bana kalırsa hangisi kafana yatarsa hangi durumda başarılı olacağını düşünüyorsan on göre açıktan ve ya örgün oku derim eğer örgün eğitimde okumak birazda maddiyat gerekir aile desteği gerektirir ben evliyim Aile ortamındaki sitres açık lisede girdiğim sınavda bile etkili oluyor okuyan kişi kafasında bir şey takıntı olmayacak tek takıntısı daha çok nasıl başarılı olabilirim olacak en son karar senin bir işi yapmadan önce düşün sana göre hangisi mantıklı geliyorsa onu yap derim