Açıköğretim Fakültesinde okuyanlar buraya
Re: Açıköğretim Fakültesinde okuyanlar buraya
Arkadaşlar aöf'de önlisans okuyan öğrencilerin üniversiteyi en erken 1.5 senede bitirme şansı varmış diye duymuştum.Doğrumudur ?
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Açıklandı ablacım.kripton yazdı:ARKADAŞLAR BU SINAV GİRİŞ YERLERİ VE VİZE SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIYOOOR. BİLGİSİ OLAN VAR MI
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
YAğmur böyle güzel haberleri senden duymak bi başka güzel kaç gündür giriyorum yok bakıyorum şimdi 

Benim sonuçlar şöyle
İnanç Esasları 75
İbadet Esasları 80
Ahlak Esasları 75
İslam TArihi 80
İslam SAnatları 65
Temek Bilgi Teknoloji 80
Arapça 30
Şİmdi ben arapçadan çan eğrisii le geçer miyim ki notlarımın harf karşılığını göremedim de. Sizin notlar nasıl arkadaşlar
İnanç Esasları 75
İbadet Esasları 80
Ahlak Esasları 75
İslam TArihi 80
İslam SAnatları 65
Temek Bilgi Teknoloji 80
Arapça 30

Şİmdi ben arapçadan çan eğrisii le geçer miyim ki notlarımın harf karşılığını göremedim de. Sizin notlar nasıl arkadaşlar

- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Sağol ablacımmmmm..kripton yazdı:YAğmur böyle güzel haberleri senden duymak bi başka güzel kaç gündür giriyorum yok bakıyorum şimdi
Çan eğrisi finalden sonra belli olur heralde.
Ne yaparız Arapçayı bilemiyorum artık hayırlısı...
9-10 şubat sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak ve hangi derslerden gireceğiz ders seçimi olacak mı? ekranda sadece sınav sonuç bilgisi açılıyor
Arkadaşlar geçen dönem 25 ile geçenler olmuş Arapçadan, biraz yüksek not alanlar var ama yinede ortalamanın düşük olacağını düşünüyorum..
Ben 65 almışım
ama merak etmeyin çoğunluğun düşük, dolayısıyla ortama düşük olur..
Ben 65 almışım

Kripton süpermiş maşallahkripton yazdı:Benim sonuçlar şöyle
İnanç Esasları 75
İbadet Esasları 80
Ahlak Esasları 75
İslam TArihi 80
İslam SAnatları 65
Temek Bilgi Teknoloji 80
Arapça 30![]()
Benim üç tane 95, iki tane 75, bir tane 85, bide 65 Arapça, Arapçadan bu dönem pek umudum yok

Arkadaşlar ben hala nerede sınava gireceğimi öğrenemedim siz öğrendiniz mi bu arada yağmur senin sonuçlar nasıl
Bir de notlarımızın yazdığı yerde not ortalaması diye biryer var. Mesela ben arapçadan 30 almışım ama not ortalaması 42 yazıyor. Temel Bilgi teknolojilerinden 80 almışım not ortalaması 50 diyor.
Bu ne demek? Benim aklıma şu geldi doğrumudur:
Sınava giren bütün öğrencilerin ortalaması alınmış arapçada ben ortalamanın altında kalmışım ama teknoloji dersinde ortalamanın üstündeyim. Doğru mudur?
Bir de notlarımızın yazdığı yerde not ortalaması diye biryer var. Mesela ben arapçadan 30 almışım ama not ortalaması 42 yazıyor. Temel Bilgi teknolojilerinden 80 almışım not ortalaması 50 diyor.
Sınava giren bütün öğrencilerin ortalaması alınmış arapçada ben ortalamanın altında kalmışım ama teknoloji dersinde ortalamanın üstündeyim. Doğru mudur?

Kripton bende onu çözmeye çalışıyorum..kripton yazdı:Arkadaşlar ben hala nerede sınava gireceğimi öğrenemedim siz öğrendiniz mi bu arada yağmur senin sonuçlar nasıl
İnanç Esasların ortalaması da 80 yazıyor, 80 alamayanlar ne olacak peki ?
Bilen arkadaşlar bilgilendirse çok seviniriz..
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Arkadaşlar sizin için gene kopyala yapıştır yapıyorum...
Pek sevinilecek bir durum değil bu sefer ama hadi hayırlısı...
Sınav Sonuçlarındaki Ders Ortalaması Nedir
Açıköğretim 2013 güz dönemi arasınav sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Bugünlerde yapılan bir düzenleme ile sınav sonucu sayfasında dersin ortalamasıda görüntülenmeye başladı. Bu sınav sonuçlarındaki ders ortalamasının ne olduğunu anlayamayan bir çok öğrenci bize bu ders ortalaması nedir? şeklinde soru sordu.
Açıköğretim 2013 güz dönemi arasınav sonuç sayfasıda ki ders ortalamasını kısaca açıklayalım.
Açıköğretimde tüm bölümler kredili sisteme geçti ve çan eğrisi uygulanmaya başlandı. Çan eğrisinde dersi alan tüm öğrencilerin ders ortalaması o dersin ortalamasını oluşturuyor ve bu ortalamaya göre geçme notu belirleniyor.
Anadolu üniversitesi arasınav sonuçlarında bilgi olması amacıyla arasınav sonuçlarına göre derslerin ortalamasını açıklamış. Bu ortalamalara bakarak dersin durumunu görebilirsiniz. Çok büyük ihtimalle final sınavı sonrasında da bu ortalama aynı şekilde kalacaktır.
Notlarınızın yanında yazan ders ortalaması sizin ortalamanız değildir. O dersi alan tüm öğrencilerin ortalamasıdır. Bir nevi geçme notu gibi düşünülebilir.
Pek sevinilecek bir durum değil bu sefer ama hadi hayırlısı...
Sınav Sonuçlarındaki Ders Ortalaması Nedir
Açıköğretim 2013 güz dönemi arasınav sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Bugünlerde yapılan bir düzenleme ile sınav sonucu sayfasında dersin ortalamasıda görüntülenmeye başladı. Bu sınav sonuçlarındaki ders ortalamasının ne olduğunu anlayamayan bir çok öğrenci bize bu ders ortalaması nedir? şeklinde soru sordu.
Açıköğretim 2013 güz dönemi arasınav sonuç sayfasıda ki ders ortalamasını kısaca açıklayalım.
Açıköğretimde tüm bölümler kredili sisteme geçti ve çan eğrisi uygulanmaya başlandı. Çan eğrisinde dersi alan tüm öğrencilerin ders ortalaması o dersin ortalamasını oluşturuyor ve bu ortalamaya göre geçme notu belirleniyor.
Anadolu üniversitesi arasınav sonuçlarında bilgi olması amacıyla arasınav sonuçlarına göre derslerin ortalamasını açıklamış. Bu ortalamalara bakarak dersin durumunu görebilirsiniz. Çok büyük ihtimalle final sınavı sonrasında da bu ortalama aynı şekilde kalacaktır.
Notlarınızın yanında yazan ders ortalaması sizin ortalamanız değildir. O dersi alan tüm öğrencilerin ortalamasıdır. Bir nevi geçme notu gibi düşünülebilir.
arkadaslaaarrr ya naptınız sız utandım acıklamıcam notlarımı ben:)ucmus valla herkez sosyal polıtıka 65
sosyolojı 60
t.b.teknolojıl
65
ıngılızce50
psıkolojı65
sosyal hızmetler65
hukuk20
ıletısım bılgısı35
yyyaaa boyle ıste onunuze bakın ablanız gıbı olmayın 

- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
herkese selamlarkripton yazdı:Benim sonuçlar şöyle
İnanç Esasları 75
İbadet Esasları 80
Ahlak Esasları 75
İslam TArihi 80
İslam SAnatları 65
Temek Bilgi Teknoloji 80
Arapça 30![]()
maşallah arkadaşım çok iyiymiş notların geçen sene benmde otlarım böyleydi şimdi hiç demiyeyim bile aöf daha finalleri yapmadımı ya biz binalleri bir yana bütünlemelere bile girdik souçlarımızı aldık inş hayırlısıyla verirsisiniz sınavlarınızı
Hoşgeldin gülbeyaz seni buralarda görmek ne güzel
Arapçadan çuvalladım ya bakalım sonumuz ne olacak.
Sen de aöf değil miydin gülbeyaz yoksa İstanbul üni. sinin uygulaması farklı mı? Sana da kolay gelsin uğra arada foruma

Sen de aöf değil miydin gülbeyaz yoksa İstanbul üni. sinin uygulaması farklı mı? Sana da kolay gelsin uğra arada foruma