Nezaman Aktif Olurum Sistemde
-
- Acemi
Nezaman Aktif Olurum Sistemde
arkadaşlar nerdeyse 3 4gün oldu istanbul bayrampaşa bürosundan acıköğretim lisesine kayıt olduk.. hala ön kayıt olarak görünüyor.. ne zaman aktif oluruz kitapları nezaman alıcam bu bürodan..
Re: Nezaman Aktif Olurum Sistemde
Aktif olmak için bazen 10-15- 20 gün beklemek gerekebiliyor umarım erken zamanda aktif olursun o bekleme sürecini hepimiz yaşadık oldukça sıkıcı oluyor.

-
- Acemi
Anladım hocam eyvallahkripton yazdı:Aktif olmak için bazen 10-15- 20 gün beklemek gerekebiliyor umarım erken zamanda aktif olursun o bekleme sürecini hepimiz yaşadık oldukça sıkıcı oluyor.

Bekleyelim ozaman.. Birde gidip kitapları alacaz bunca şeyden sonra..
Türkiyede okumak zor işmiş..
Tekrardan eyvallah hocam beklemeye devam

-
- Doktor
niye yurt dışında daha mı kolay okumak ?CasperCrazy yazdı:Anladım hocam eyvallahkripton yazdı:Aktif olmak için bazen 10-15- 20 gün beklemek gerekebiliyor umarım erken zamanda aktif olursun o bekleme sürecini hepimiz yaşadık oldukça sıkıcı oluyor.![]()
Türkiyede okumak zor işmiş..Tekrardan eyvallah hocam beklemeye devam
-
- Acemi
Evet hocam..dersçalışankız yazdı:niye yurt dışında daha mı kolay okumak ?CasperCrazy yazdı:Anladım hocam eyvallahkripton yazdı:Aktif olmak için bazen 10-15- 20 gün beklemek gerekebiliyor umarım erken zamanda aktif olursun o bekleme sürecini hepimiz yaşadık oldukça sıkıcı oluyor.![]()
Türkiyede okumak zor işmiş..Tekrardan eyvallah hocam beklemeye devam
-
- Acemi
Arkadaşlar meraba , hala sistemde aktif değilim..
Bende senin gibi forum forum dolaşarak ne zaman aktif olacağımı yazıyordum.Aktif olmam 1.5 ayı buldu.İlk başta çok panik yapmıştım merak etme .Kitapları aktif olduktan sonra ders seçimini yaptıktan sonra Halk eğitim merkezlerinden alıyorsunCasperCrazy yazdı:arkadaşlar nerdeyse 3 4gün oldu istanbul bayrampaşa bürosundan acıköğretim lisesine kayıt olduk.. hala ön kayıt olarak görünüyor.. ne zaman aktif oluruz kitapları nezaman alıcam bu bürodan..
hala olamadık sıstemde aktıf ne kadar sınır bozucu bırsey beklemek