ygs başvurusunda hata
ygs başvurusunda hata
arkadaşlar ben aol genel kültür bölümünde okuyorum ygs başvurusunda genel kültür ün kodu 3283 ama benim başvurumda alansız öğrencilerde kullanılan 9008 kodu kullanılmış bir sorun olurmu ileride lütfen bilen biri bana açıklasın
Re: ygs başvurusunda hata
kacıncı dönemsin onu söylemen lazımkara yazdı:arkadaşlar ben aol genel kültür bölümünde okuyorum ygs başvurusunda genel kültür ün kodu 3283 ama benim başvurumda alansız öğrencilerde kullanılan 9008 kodu kullanılmış bir sorun olurmu ileride lütfen bilen biri bana açıklasın
13 ise sen alanlı okuyorsun ösym dilekce göndermen lazım
lys ye son kayıt döneminde kayıt oldum, genel kültür okuyorum aöl'de, ders seçimi ne zaman lys'de ? marta sınavlar var zaman daralıyor.
nasıl yapıcam peki bu dilekçe işini nereye başvurucam ve bide problem olabilr demişsin nasıl bi problem çıkabilir sence
ve şimdi farkettim ygs başvurusunu yaptığım okulda başvurumun çıktısını verdiler ve orda okul kodunda 3283 genel kültür diye yazıyor ama internetten sisteme girdiğimde okul kodumda 9008 alan ayrımı olmayan yazıyo yani bi hata varmı arkadaşlar genel kültür olup ygs ye başvuru yapanlar varmı sizdede böyle hata