Askerlik Hakkında.

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Lejyoner

Askerlik Hakkında.

Mesaj gönderen Lejyoner » 01 Mar 2013, 19:36

merhabalar arkadaşlar tecil ettiren biri olarak sizlerin işine yarar belki diye bilgilendirmek istiyorum.

benim askerlik kağıdım gelmişti ve halk eğitime gittim öncelikle öğrenci belgesi istemek için onu okuldan alacaksın diyip okula yönlendirdi okula gittim ve öğrenci belgemi aldım. kimlik fotokopisi resimde aldım yanıma gittim askerlik şubeye sıra aldım 2,3 saat sonra sıra geldi ve tecil ettirmek istediğimi söyledim yanıma aldığım belge,fotokopi,resim verdim ve bana sormadı kaç yıl tecil olsun diye direk sistem '2016' yılına kadar tecillik hakkı tanımış. 5 dakika sürdü hemen yazıcıdan çıkarttığı çıktıyı verdi nöbetli komutana imzalattırdı kendi damgayı vurdu verdi elime böylece 2016'ya kadar tecil oldum. okulun bana söylediğine göre okul veya halk eğitim tecil ettirmiyor bizzat gidip kendiniz uğraşmanız lazım(mış).

epidoras
Uzman Doktor

Re: Askerlik Hakkında.

Mesaj gönderen epidoras » 01 Mar 2013, 21:36

Lejyoner yazdı:merhabalar arkadaşlar tecil ettiren biri olarak sizlerin işine yarar belki diye bilgilendirmek istiyorum.

benim askerlik kağıdım gelmişti ve halk eğitime gittim öncelikle öğrenci belgesi istemek için onu okuldan alacaksın diyip okula yönlendirdi okula gittim ve öğrenci belgemi aldım. kimlik fotokopisi resimde aldım yanıma gittim askerlik şubeye sıra aldım 2,3 saat sonra sıra geldi ve tecil ettirmek istediğimi söyledim yanıma aldığım belge,fotokopi,resim verdim ve bana sormadı kaç yıl tecil olsun diye direk sistem '2016' yılına kadar tecillik hakkı tanımış. 5 dakika sürdü hemen yazıcıdan çıkarttığı çıktıyı verdi nöbetli komutana imzalattırdı kendi damgayı vurdu verdi elime böylece 2016'ya kadar tecil oldum. okulun bana söylediğine göre okul veya halk eğitim tecil ettirmiyor bizzat gidip kendiniz uğraşmanız lazım(mış).
12/13
13/14
14/15
15/16

4 donem(yil) okuyabilecegin sekilde tecilin olmus, belki yeni kayit oldugun icin orgun/acik ayrimi yapmaksizin standart tecil vermis. Birde seni ugrastirmana otomatik olsaymis iyi olurmus...
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön