çok saolunHayatmı'OdaNe yazdı:aaa tebrikler cnm çok sevindim aramızdan biri daha eksildiiii....
çok çok tebrikler saygılar.....![]()
açıklanma tarihi yarın ondan olabilir mi acaba?yel1z yazdı:tbrikler bizim sınav sonucumuz açıklanmadı neden acaba..
diploma iki ay sonra veriliyor bildiğim kadarıyla..Josef yazdı:diplomanı nezamana alırsın bilgin var mı kardeşim?
Sen geçen dönem mezun değil miydin zaten?senininternetin yazdı:İkinci defa açık lise beni mezun etti inş. bu sefer sorun çıkartmazlar da diplomamı verirlerNeyse darısı sizin başınıza
maybeoneday yazdı:arkadaş bu diplomayı 2 ay sonra veriyorlarsa üniversite kayıtlarına nasıl yetişiyor oradaki ince ayrıntıyı tam anlayamadım gitti 2. ek sınavı düşünelim eylülde eylülde okul başlıyor zaten ve eylülde mezun olan birisi kazanırsa üniye başlıyor ee diploma nerede abi kasımda eline geçicek diploma direk okulamı gidiyor ?ayrıca şunada açıklık getiremedim ben besyo özel yetenek sınavına gircem benim mezun olma durumum en kötü ihtimalle temmuzda ağustosda yetenek sınavı var ve başvurusu için diploma aslı veya mezuniyet belgesi istiyorlar ben ankaradan gidip mezuniyet belgesimi alcam Rumuz: kafamda deli sorular
=
Aynen mezun oldum sonra kredilerimi silip yine öğrenci durumuna düşürdüler. Yani öğrencilik hayatımı yazsam roman oluremrahk yazdı:Sen geçen dönem mezun değil miydin zaten?senininternetin yazdı:İkinci defa açık lise beni mezun etti inş. bu sefer sorun çıkartmazlar da diplomamı verirlerNeyse darısı sizin başınıza
Neyse değilsen de, sonunda olmana sevindim. Hayırlı olsun...
çıkma belgesi diploma yerine geçiyor çıkma belgesini mezun olduğum tarihten kaç gün sonra alabilirim ? bu konuda bilgisi olan yazarsa sevinirim..epidoras yazdı:maybeoneday yazdı:arkadaş bu diplomayı 2 ay sonra veriyorlarsa üniversite kayıtlarına nasıl yetişiyor oradaki ince ayrıntıyı tam anlayamadım gitti 2. ek sınavı düşünelim eylülde eylülde okul başlıyor zaten ve eylülde mezun olan birisi kazanırsa üniye başlıyor ee diploma nerede abi kasımda eline geçicek diploma direk okulamı gidiyor ?ayrıca şunada açıklık getiremedim ben besyo özel yetenek sınavına gircem benim mezun olma durumum en kötü ihtimalle temmuzda ağustosda yetenek sınavı var ve başvurusu için diploma aslı veya mezuniyet belgesi istiyorlar ben ankaradan gidip mezuniyet belgesimi alcam Rumuz: kafamda deli sorular
=
Link deki belgeyi kayıtlı olduğun merkezden imzalatıp onaylatıp alabilirsin. Oldu ki mezun olamadın 2. ek sınava kaldın, bu seferde bu link deki belgenin taahhütname versionu var. xxxx öğrenci yapılacak ek sınavda bilmem kaç eksik olan kredisini tamamlamak kaydı ile mezun olacaktır. Bu belgeyi veriyorsun öğrenci işlerine, onlar da sana 1 ay süre veriyorlar mezuniyet belgesi getir diye.
O belgeyi getirirsende mezun olduğunu kanıtlamış oluyorsun ve okulla olan ilişiğin kesilmiyor, aksi taktirde kesilecektir. Ek olarak diplomanın basılması ve senin alıp onu öğrenci işerine teslim etmen için ayrı bir zaman tanıyorlar...
Mezuniyet yazısı linki:
http://www.aol.meb.gov.tr/upload/dilekc ... yazisi.pdf
Taahhütnameyi bulamadım ama ek sınavlar yapıldığı zamanda ilgililerin gidip alabileceği yazıyordu duyurularda.