ders seçimi-kayıt yenileme
ders seçimi-kayıt yenileme
merhaba ben aöl 8 dönem için tasdikname ile yeni kayıt yaptırdım.kredim 200 üzerinde 8. dönem ders seçimi için dil ve anlatımla birlikte sadece yabancı dil seçmem yeterli olurmu? bir de yeni kayıt yaptıranların sınava girebilmesi için kayıt yenileme yapması gerekiyor mu? teşekkürler.
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
Re: ders seçimi-kayıt yenileme
hm kredini tamamlamışın sadece dönemin kalmış
dil ve anlatımı vermediysen verebilirsn hangi dersler sana kolaysa seçebilrsn 30 krediyi tamamlıck kredi seç
zaten yeni kayıt yaptırmışın 8. dönemi harcını ödemişin
eğer 9. döneme gireceksn ki ihtiyacn yok o zaman kayıt yenileme yaparsn
şimdi gerek yok
dil ve anlatımı vermediysen verebilirsn hangi dersler sana kolaysa seçebilrsn 30 krediyi tamamlıck kredi seç
zaten yeni kayıt yaptırmışın 8. dönemi harcını ödemişin
eğer 9. döneme gireceksn ki ihtiyacn yok o zaman kayıt yenileme yaparsn
şimdi gerek yok
verdiğn bilgiler için teşekkür ederim. ders seçimi konusunda en az dersi seçmek istiyorum. ancak fazla kredini bana nasıl bir yararı olur onu merak ediyorum?teşekkürler
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
ya bnde o düşündeyim 1 sınavlık ortak kredim kaldı o bitince son dönemdede 7 kredilik kaldı acep diyom 7 kredilik derslere girsem o birlere girmesemmi girsemmi diye füüşünüyrm hani diploma notu yükselermi düşermi diye
bnde kararsızım
bnde kararsızım
musti yazdı:merhaba ben aöl 8 dönem için tasdikname ile yeni kayıt yaptırdım.kredim 200 üzerinde 8. dönem ders seçimi için dil ve anlatımla birlikte sadece yabancı dil seçmem yeterli olurmu? bir de yeni kayıt yaptıranların sınava girebilmesi için kayıt yenileme yapması gerekiyor mu? teşekkürler.
düz liseden geçiş yaptıysan eğer kredin tamamlanmış 1 ders seç sana en kolay hangisi geliyosa mayısta o dersten sınava gircen sonra mezunsun öyle 30 kredilik ders seçmene gerek yok senin

- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
ama eğer 30 kredilik ders seçip yüksek alsa diploma notu yüksek gelir
ama eğer yüksekse gerek yok

ama eğer yüksekse gerek yok
benim bildiğim öyle değil ya kredisini fazlasıyla tamamlamış 1 dönem kalmış kasma kendini 1 dersten sınava gir sadece 

İşini sağlama almak adına, AOL web in sitesine giriş yap solda genel bilgiler sekmesinden Zorunlu Derslere gel ve orada alman gereken zorunlu ders var mı yok mu kontrol et, var ise o dersleri al yoksa hiç bir şekilde mezun olamazsın.musti yazdı:merhaba ben aöl 8 dönem için tasdikname ile yeni kayıt yaptırdım.kredim 200 üzerinde 8. dönem ders seçimi için dil ve anlatımla birlikte sadece yabancı dil seçmem yeterli olurmu? bir de yeni kayıt yaptıranların sınava girebilmesi için kayıt yenileme yapması gerekiyor mu? teşekkürler.
Olurda bu dönem seçmelilerden 30 kredilik ders seçersin, bakmışsın ki bir zorunlu dersin kalmış 230 Kredi ile Temmuz sınavına girmek zorunda kalırsın. O yüzden öncelikle Zorunlu dersin olup olmadığını kontrol et.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed