Benim gibi düşük not alan var mı sınavlardan ?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Xabi Alonso
Yardımcı Asistan

Benim gibi düşük not alan var mı sınavlardan ?

Mesaj gönderen Xabi Alonso » 05 Mar 2013, 17:00

Kitabın ucunu açıp baktığım dersleri geçmişim kaldığım derslerde zaten hayat şartlarından dolayı açıp bakmaya fırsat bulamadığım dersler 4 yıldır örgün öğretimden ayrılmış ve o günden beri matematiği kullanmayan bir insan için ise sayılar sayısallar tam bir kabus o yüzden hep sözel dersleri seçicem sanırım 30 kredi ile başladım 1. dönem sınavına girdim şuan 49 kredim var bir türlü mutlu olamıyorum aldığım notlardan düştüğüm bu halden utanıyorum.Eskiden zeki biriydim okulda arkadaşlarımın anneleri çocuklarını sınavda yanıma oturtmak için kavga ederdi :D Okadar iyidi derslerim sülalede herkes okur adam olur gözüyle bakıyordu ama lanet olası ailem yüzünden hayatım mahfoldu kendi cehaletlerinin içine çektiler beni.Zaten cehalet bataklık gibi çırpındıkça batarsın bizimkide o misal nekadar kurtulmaya çalıştıysam bunlardan okadar saplandım dibe vurdum kötü oldum hayırsız oldum örgün öğretimi bıraktığımdan beri bi türlü mutlu olamıyorum işte notlarım bunlar

Başarılı dersler

Resim

Başarısız dersler

Resim

ve kredi

Resim

Flora

Re: Benim gibi düşük not alan var mı sınavlardan ?

Mesaj gönderen Flora » 05 Mar 2013, 22:09

Benim notlar genel olarak düşük değil, ama beğenmediklerim de var tabi. Fizik 2 için aynı şeyi söyleyemem fakat Fizik 1 gayet kolaydır. Bu dönem yanlış hatırlamıyorsam bir tane sayısal soru çıktı Fizik 1'den.
Ben bugün Fizik-2'ye bakıyordum, baya çalışmak gerekecek. Ama sözelleri çalışıp birkaç formülü de ezberlersen kesinlikle 45 alırsın. Umutsuzluğa düşme. Geçmişte de yaşama.

:wink:

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 05 Mar 2013, 22:44

ben 2.5 yıllık okulu 6 yılda bitirdiysem sende en az 8-10 yılda bitirirsin . başarılarını devamını dilerim hacı
Resim
MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.

Kullanıcı avatarı
Hayatmı'OdaNe
Doçent

Mesaj gönderen Hayatmı'OdaNe » 05 Mar 2013, 23:00

cnm hiçbirşey için geç değil sn devam ediyosn az gayret göstersn hepsini yaparrsn eminim bnde
hatalarm yüzünden bıraktım ama yeniden başladm bu sefer hiçbir kuvvet beni bırakamaz
yıldıramaz bn dahilllll.

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 06 Mar 2013, 00:58

hani bir şarkı var kendim düştüm kendim kalkabilirim :D bunun farkındaysan ki gördüğüm kadar öyle bilinçlisin devam et :wink: 3 alırsın yarın 30 amacın varsa herşey istediğin gibi olur
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Xabi Alonso
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen Xabi Alonso » 06 Mar 2013, 04:49

eyvallah sağolun :D Bir şekilde bitecek bu lise kaçarı yok

ROJHAN
Doktor

Mesaj gönderen ROJHAN » 06 Mar 2013, 04:57

benimkini yazsam ben süperim dersin. çokta kötü değilsin. ama toparlanırsan sende şaşırırsın hepimizi geçebilirsin. :)
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana

HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.

Xabi Alonso
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen Xabi Alonso » 06 Mar 2013, 16:35

alan değiştiremiyormuyuz seçemiyormuyuz alansız okumak zorundamıyız böyle ? Kafamı kurcalıyor hep bu sorular.

DeKaN
Uzman Doktor

Mesaj gönderen DeKaN » 06 Mar 2013, 17:06

Şu anda Alansız alan sistemi var.
İsyan etmişim ben, öyle bir zerreyim ki aleme baş kaldırmışım.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön