Sonuç olarak ortalamanızı bulmuş olacaksınız..
Ben matematiğimi geliştirdim AÖF sayesinde

30 kredıye boleceksınız derken herkez kendı kredısıne gore bolecek her bolumunkı degısık herhalde emıne ılahıyata gore soyledıE-mine yazdı:Ha pardon çıkan sonucu 30 krediye böleceksiniz en son işlem![]()
Sonuç olarak ortalamanızı bulmuş olacaksınız..
Ben matematiğimi geliştirdim AÖF sayesindetekrar YGS' ye mi girseydim acaba
Çok sevindim emine yüksek notlar almış olmana. Rabbim başarılarını daim eylesin.E-mine yazdı:Öncelikle sonuçların hepimiz için yatırlı olmasını diliyorum arkadaşlar : ) Benim için çook güzel sonuçlar söz konusu, sadece şunu söyliyim Yüksek Onur belgesi almaya hak kazandım![]()
FF olmayan dersleriniz not ortalamaznı 2.00 geçiyorsa geçtiniz arkadaşlar Kripton senin not ortalaman 2.00 üzeridir diye tahmin ediyorum..
DC olmasına çok sevindim kaldığınız ders yok demektir.
Yağmur teşekkürlerYağmur damlaları yazdı:Not Aralığı – Harf Notu – Not Değeri
84 – 100__AA__4,00 (Geçti)
77 – 83___AB__3,70 (Geçti)
71 – 76___BA__3,30 (Geçti)
66 – 70___BB__3,00 (Geçti)
61 – 65___BC__2,70 (Geçti)
56 – 60___CB__2,30 (Geçti)
50 – 55___CC__2,00 (Geçti)
46 – 49___CD__1,70 (Ortalamaya Göre)(Uyarı)
40 – 45___DC__1,30 (Ortalamaya Göre)(Uyarı)
33 – 39___DD__1,00 (Ortalamaya Göre)(Uyarı)
0 – 32____FF__0,00 (Kaldı)
Böyle Kripton..
Neyse anlayacağız bu sistemide, çok kafa yormuyorum
FF olan dersim yok.. Ortalamam 2.940 bu durumda bütün derslerden geçmiş mi oluyorum?E-mine yazdı:Not ortalamaları açıklanmış arkadaşlar giriş yapıp bakabilirsiniz..
Evet canım hepsnden geçmişsin, çok az bir farkla Onur belgesini kaçırmışsınYağmur damlaları yazdı:FF olan dersim yok.. Ortalamam 2.940 bu durumda bütün derslerden geçmiş mi oluyorum?E-mine yazdı:Not ortalamaları açıklanmış arkadaşlar giriş yapıp bakabilirsiniz..
Zaten onur belgesi alma niyetinde değildim (: Sorun yok.E-mine yazdı:
Evet canım hepsnden geçmişsin, çok az bir farkla Onur belgesini kaçırmışsın
Buyurun bizizpskolog yazdı:sizi gidi fakülteliler
Emine şimdi baktım not ortalamam 3.300 benimE-mine yazdı:Not ortalamaları açıklanmış arkadaşlar giriş yapıp bakabilirsiniz..
Maşaallah ablacım. Gelsin Onur belgesikripton yazdı:Emine şimdi baktım not ortalamam 3.300 benimE-mine yazdı:Not ortalamaları açıklanmış arkadaşlar giriş yapıp bakabilirsiniz..
Kripton bu yıl sonunda genel ortalamanın yüksek olmasıyla verilen Onur belgesi değil o ayrı..kripton yazdı:Düşürmezsek inşallah not ortalamasını gelsin tabiSana da gelsin yağmurcum inşallah hep beraber