hhhahah aynen ama bir anda görünce ne oluyor falan oluyo insanE-mine yazdı:Kuzucuklar tarafından uyandırılmak güzel bir duygu olsa gerekAyşe qüL yazdı:Bu kuzu varya bu kuzu sabah uyandım başımın ucunda gerisini düşünün (çığlık)

hhhahah aynen ama bir anda görünce ne oluyor falan oluyo insanE-mine yazdı:Kuzucuklar tarafından uyandırılmak güzel bir duygu olsa gerekAyşe qüL yazdı:Bu kuzu varya bu kuzu sabah uyandım başımın ucunda gerisini düşünün (çığlık)
Hayatmı'OdaNe yazdı:hhhahah aynen ama bir anda görünce ne oluyor falan oluyo insanE-mine yazdı:Kuzucuklar tarafından uyandırılmak güzel bir duygu olsa gerekAyşe qüL yazdı:Bu kuzu varya bu kuzu sabah uyandım başımın ucunda gerisini düşünün (çığlık)![]()
Evet ben çektim içinde kuzenimin çektikleri varHayatmı'OdaNe yazdı:ay inanmıyorum bunlara gerçekten senmi çektin çok başarılı ya spr fotolar
hele o sapanla taş atan ve keçinin su içmesi spr yakalamışsın tebrikler cnm
bravo bravo![]()
![]()
E-mine yazdı:[quote="Hayatmı'Odhhhahah aynen ama bir anda görünce ne oluyor falan oluyo insanE-mine yazdı:Kuzucuklar tarafından uyandırılmak güzel bir duygu olsa gerekAyşe qüL yazdı:Bu kuzu varya bu kuzu sabah uyandım başımın ucunda gerisini düşünün (çığlık)![]()
Evet verilebiliyor. Orada yazılı numarayı arayabilirsinE-mine yazdı:Face sayfasını gördüm, tatlılar harika görünüyor..Sipariş veriliyormu acaba : )Yağmur damlaları yazdı:Bakırköy de Emine abla , bence de gitmemiz lazımmmmE-mine yazdı:Ayşe qüL yaşadığın şehir gezmek ve fotoğraf için çok ideal bir şehir, çektiğin fotoğraflara bayıldım..
Senden daha fazla fotoğraf bekliyoruz![]()
Yağmurrrr o tatlıcı nerede öylee tez gitmem lazım
Çok başarılı ama maşaallah, bir ara görüşelim şu fotoğraf konusunu (:Ayşe qüL yazdı:Abimin makinesiyle idare ediyorum) Sınav dan sonra almayı düşünüyorum
)
Teşekkürler ....Tabi ne zaman istersen YağmurumYağmur damlaları yazdı:Çok başarılı ama maşaallah, bir ara görüşelim şu fotoğraf konusunu (:Ayşe qüL yazdı:Abimin makinesiyle idare ediyorum) Sınav dan sonra almayı düşünüyorum
)
Aman Allahımmmm teşekkurler canımYağmur damlaları yazdı:
Evet söylemiştin eviniz olduğunu , çokta yakın (:Ayşe qüL yazdı:
Teşekkürler ....Tabi ne zaman istersen Yağmurum))
aaa Tatlıcı bizim eve çok yakınmış) Artık gidersem beni Yağmur yolladı derimm..
))
Bizim ev tam özgürlük meydanında)