kayıt yenileme
Re: kayıt yenileme
Ama ben yanına 1 litre de su hediye gönderiyorum kargoyla 

En son DeKaN tarafından 06 Mar 2013, 23:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İsyan etmişim ben, öyle bir zerreyim ki aleme baş kaldırmışım.
Okunmuş su muDeKaN yazdı:Ama ben yanına 1 litre de su hediye gönderiyorum kargoylaLan hiç güleceğim yoktu ya

Teşekkür ederim

Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Okunmuş su nasıl oluyor ilk defa duyuyorum.
Su kendi başına okuyamadığı için sen okuyorsun işteDeKaN yazdı:Okunmuş su nasıl oluyor ilk defa duyuyorum.

Kargo ile kitapların yanında su göndermek ilginç değilde okunmuş su mu ilginç

Ben su okumam da çok guvvetli nefesim var keskin üflerim ben 

Allah nazardan esirgesin...DeKaN yazdı:Ben su okumam da çok guvvetli nefesim var keskin üflerim ben

merhabalar konuyu nereye yazıcam bilemedim 11.sınıfokuyorum normal düz lisede derslerim gayet iyi takdir aldım ama 2.dönem ailevi sebeblerden dolayı bu liseye geçmem gerekiyor ne yapmalıyım bölümüm tm ama alan yok bilindiği gibi matematik geometri derslerini seçmek istemiyorum ne yapabilirim.Bi de kayıt olabiliyor muyum olursam 11.sınıf 2.dönemden mi devam ediyorum
ayberk yazdı:merhabalar konuyu nereye yazıcam bilemedim 11.sınıfokuyorum normal düz lisede derslerim gayet iyi takdir aldım ama 2.dönem ailevi sebeblerden dolayı bu liseye geçmem gerekiyor ne yapmalıyım bölümüm tm ama alan yok bilindiği gibi matematik geometri derslerini seçmek istemiyorum ne yapabilirim.Bi de kayıt olabiliyor muyum olursam 11.sınıf 2.dönemden mi devam ediyorum
öncelikle canım kayıtlar bitti malesef

mavigöz yazdı:ayberk yazdı:merhabalar konuyu nereye yazıcam bilemedim 11.sınıfokuyorum normal düz lisede derslerim gayet iyi takdir aldım ama 2.dönem ailevi sebeblerden dolayı bu liseye geçmem gerekiyor ne yapmalıyım bölümüm tm ama alan yok bilindiği gibi matematik geometri derslerini seçmek istemiyorum ne yapabilirim.Bi de kayıt olabiliyor muyum olursam 11.sınıf 2.dönemden mi devam ediyorum
öncelikle canım kayıtlar bitti malesefçok dabaşarılıymışsın aslında erken mezun olabilirdin ama kayıtlar bitti
emin misin kayıt süresi halk eğitimden eğitime değişiyor diyo çok önemli lütfen
sen yeni kayıt yapıcak dimi bitti kayıtlar diye biliyorum ben dur aölye girim bakim
http://www.aol.meb.gov.tr/upload/2013/2 ... lavuzu.pdf burdan bakabilirsin kayıtlar bitti 

onu bende biliyorum mebin başka bi sitesinde bu şartlar değişebilir yazıyo Not: Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü yukarıda sıralanan iş ve işlemlerin tarihini değiştirme hakkına sahiptir
147yi ara sor onlar daha iyi bilgi verir
açana kadar ara
ders seçme işlemleride başladı çünkü ben bitti diye biliyorum ama sana bi başlık açayım istersen ordan diğer arkadaşlarada sor

evet halk eğitime verilecek fakat bunu da atm'den hesaba yatırmanız gerekli. hesap bilgisini halk eğitim merkezinizden alabilirsiniz.ibrahim_2423 yazdı:5 TL halk eğitim merkezine verilmeyecek mi, bilen var mı? ben 20 TL bankaya 5 TL halk eğitim merkezine verilecek biliyordum, yanlış mı biliyorum acaba belki.. http://www.aol.meb.gov.tr/upload/2013/2 ... ergesi.pdfmavigöz yazdı:atm den yaptım bugün halk eğitim merkezine gitmeden önce vakıf bankasına gidin 5 tl vakıf bankasına yatırılacak
evet veriyolar hesap nosu