toplanın acil!
toplanın acil!
şimdi bi arkadaşımız daha aölye geçmek istiyor fakat duurmu yeni belli olduğu için acilen geçmek istiyor kendisi örgün eğitimde 11.sınıfta dresleride başarılı aölye geçmeye mecbur kalmış. Ben yeni kayıtlar bitti diye biliyorum ama siz arkadaşa bi yardım eder misiniz acil bi durum.
Re: toplanın acil!
evet lütfen çok önemli çok teşekkürler bu arada sana eğitim hayatım bitecek yoksamavigöz yazdı:şimdi bi arkadaşımız daha aölye geçmek istiyor fakat duurmu yeni belli olduğu için acilen geçmek istiyor kendisi örgün eğitimde 11.sınıfta dresleride başarılı aölye geçmeye mecbur kalmış. Ben yeni kayıtlar bitti diye biliyorum ama siz arkadaşa bi yardım eder misiniz acil bi durum.
arkadaşlar bilgisi olan yazsın nolur eğitim hayatım bitecek
8 şubatta sona ermiş görünüyor iş takviminde. eğitim hayatın sona ermez, gelecek döneme kaydolursun dert etme.
Açık lisenin resmi sitesini takipte olun http://www.aciklise.net/ Ek süre verirlerse kayıt olursunuz. Yoksa eğitim hayatınız felan bitmez diğer yeni kayıt tarihi geldiğinde kayıt yaptırırsızın

ek süre verilir mi peki her şeye sıfırdan başlamak istemiyorum
arkadaşlar kayıt olma durumum olamaz bi daha ki döneme çeşitli koşullar var
ayberk bu dönem olmazsa 3.döneme girersin temmuzda sınavlar oluyo 2.dönemin derslerini o zaman verebilirsin heralde yne aynı zamanda mezun olursun
2014mayısta mezun olabilirsin 

Bu sene 2. dönem kayıtlarını uzatıp, 22 Şubata kadar süre vermişlerdi. Bu saatten sonra tekrar yeni kayıtlar başlamaz. Ağustos sonunda başlayacak 2013-2014 yeni kayıtlarını beklemen gerekiyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
he temmuzda yeni kayıt olmuyo dimiii
Ayberk kardeşim yerine olsam kaldığım yerden devam ederdim. Aile sorunlarını takma kafaya sınıfta ki öğretmenlere anlat durumunu sana bir yardım edebilirler. Biri etmezse diğeri eder hepsi taş kalpli değil ya.
En son DeKaN tarafından 07 Mar 2013, 20:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
İsyan etmişim ben, öyle bir zerreyim ki aleme baş kaldırmışım.
DeKaN yazdı:Ayberk kardeşim yerine olsam kaldığım yerden devam et. Aile sorunlarını takma kafaya sınıfta ki öğretmenlere anlat durumunu sana bir yardım edebilirler. Biri etmezse diğeri eder hepsi taş kalpli değil ya.
bide devlet okuluysan eğer maddi durumun önemli değil kaldığın yerden devam etmeye çalış bencede
öğretmenler insan olsaydı ohoo
konu maddi değil

nasıl o zaman ? kayıtlar bitti çünkü eylüle kadarda yeni kayıt yapılmıyomuş
biliyorum öğrendim yapcak bişey yok