AÖF okuyan arkadaşlar...
AÖF okuyan arkadaşlar...
aöf okuyan arkadaşlar ygs de kaç netiniz vardi kaç (ham)puan almiştiniz...
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Re: AÖF okuyan arkadaşlar...
Kaç netim olduğunu hatırlamıyorum.
Ham puanım 240 civarındaydı galiba..
Ham puanım 240 civarındaydı galiba..
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Ben sadece ygs ye girdim. 54 netim vardı. Ham puanım 280 di. 335 puanla tercihimi yapmıştım.

iyi puanlar ya çevremde örgün egitim görüp dersaneye gidip bu puanlari alamayan var hatta barajı geçemeyen bile vardi
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
İyi akşamlar Kardeşim, Benim de Bi arkadaşım var dersaneye falan gitti ama pek önem vermedi derslere 2 yıllık biyer geldi oraya gitti puanı(240larda) idi sanırım başka bir arkadaşım dersaneye gitti (390) puanla sınıf öğretmenliği kazandı yani kişiden kişiye göre değişiyor kardeşim ya.. Derslere Sıkı Çalışmak Gerekir İyi Bir Puan İstiyorsak..lilas yazdı:iyi puanlar ya çevremde örgün egitim görüp dersaneye gidip bu puanlari alamayan var hatta barajı geçemeyen bile vardi
(Ölmek Kolay Zor olan Ölümden Sonrası)
elbette herkesi bir kefeye koymuyorum zaten...