sıfremı unuttum acıl yardım

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Cemil90

sıfremı unuttum acıl yardım

Mesaj gönderen Cemil90 » 09 Mar 2013, 04:52

arkadaslar sıfremı unuttum daha dogrusu laptopumdan otomatık gırıs yapıordum hep laptopuda formatlayıınca kayıt gıttı ve bende dalgınlıgıma geldı sıfreyı unuttum nasıl ogreneblrm tekrardan ? Bırde halk egıtım merkezlerı cumartesı acıkmı ?

epidoras
Uzman Doktor

Re: sıfremı unuttum acıl yardım

Mesaj gönderen epidoras » 09 Mar 2013, 05:10

Cemil90 yazdı:arkadaslar sıfremı unuttum daha dogrusu laptopumdan otomatık gırıs yapıordum hep laptopuda formatlayıınca kayıt gıttı ve bende dalgınlıgıma geldı sıfreyı unuttum nasıl ogreneblrm tekrardan ? Bırde halk egıtım merkezlerı cumartesı acıkmı ?
147 çözer miydi bilemedim ki, arayıp bir sor olmadı mesai saatleri içerisinde Halk Eğitim Merkezini ziyaret ediyorsun.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed

Josef
Çırak

Mesaj gönderen Josef » 09 Mar 2013, 05:28

Cemil90 yazdı:arkadaslar sıfremı unuttum daha dogrusu laptopumdan otomatık gırıs yapıordum hep laptopuda formatlayıınca kayıt gıttı ve bende dalgınlıgıma geldı sıfreyı unuttum nasıl ogreneblrm tekrardan ? Bırde halk egıtım merkezlerı cumartesı acıkmı ?
147'yi ara kardeşim yardımcı oluyorlar.
(Ölmek Kolay Zor olan Ölümden Sonrası)

Armageddon
Asistan

Mesaj gönderen Armageddon » 09 Mar 2013, 16:44

kayıt yenıledıgınde saan bır kagıt verıyorlar sıfre ko kagıtta yazıyor kagıdı sakladıysan tabi

yagmur_

Mesaj gönderen yagmur_ » 10 Mar 2013, 02:43

Armageddon yazdı:kayıt yenıledıgınde saan bır kagıt verıyorlar sıfre ko kagıtta yazıyor kagıdı sakladıysan tabi
arkadasın dediği gibi cıktına bakabilirsin.bnde unutmustum cıktıdakini de değiştirmiştim.okula gidip istemiştim :wink:

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön