sıfremı unuttum acıl yardım
sıfremı unuttum acıl yardım
arkadaslar sıfremı unuttum daha dogrusu laptopumdan otomatık gırıs yapıordum hep laptopuda formatlayıınca kayıt gıttı ve bende dalgınlıgıma geldı sıfreyı unuttum nasıl ogreneblrm tekrardan ? Bırde halk egıtım merkezlerı cumartesı acıkmı ?
Re: sıfremı unuttum acıl yardım
147 çözer miydi bilemedim ki, arayıp bir sor olmadı mesai saatleri içerisinde Halk Eğitim Merkezini ziyaret ediyorsun.Cemil90 yazdı:arkadaslar sıfremı unuttum daha dogrusu laptopumdan otomatık gırıs yapıordum hep laptopuda formatlayıınca kayıt gıttı ve bende dalgınlıgıma geldı sıfreyı unuttum nasıl ogreneblrm tekrardan ? Bırde halk egıtım merkezlerı cumartesı acıkmı ?
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
147'yi ara kardeşim yardımcı oluyorlar.Cemil90 yazdı:arkadaslar sıfremı unuttum daha dogrusu laptopumdan otomatık gırıs yapıordum hep laptopuda formatlayıınca kayıt gıttı ve bende dalgınlıgıma geldı sıfreyı unuttum nasıl ogreneblrm tekrardan ? Bırde halk egıtım merkezlerı cumartesı acıkmı ?
(Ölmek Kolay Zor olan Ölümden Sonrası)
-
- Asistan
kayıt yenıledıgınde saan bır kagıt verıyorlar sıfre ko kagıtta yazıyor kagıdı sakladıysan tabi
arkadasın dediği gibi cıktına bakabilirsin.bnde unutmustum cıktıdakini de değiştirmiştim.okula gidip istemiştimArmageddon yazdı:kayıt yenıledıgınde saan bır kagıt verıyorlar sıfre ko kagıtta yazıyor kagıdı sakladıysan tabi