Ayrıca aşağıda bizim girdiğimiz 2011 YGS sınavından kalma kamuoyunda meşhur olmuş Felsefe testindeki "fil sorusu"nu bakalım çözebilecek misiniz?

Üstteki fil sorusunun cevabını ben de bilmiyorum. Aslında sınavda o soruyu doğru yanıtlamıştım bunu hatırlıyorum ama şuan doğru cevabı bilmiyorum.KGamze yazdı:Ayrıca sonunda anladım. Ben lisedeyken din kültürü dersim zorunlu idi sanırım dersin sınavlarını verdiğime göre muaf olmuyorum diretmen din kültürü yapacağım o zaman felsefe çalışmama gerek yok.
Peki soru dağılımı nasıl 15 Tarih, 12 Coğrafya biz muaf değiliz 5 din kültürü sorusu cevaplayacağız gerisini felsefe mi çözeceğiz ne yapacağız? 8 soru nerede?
Evet Coğrafya sorularının sayısının azaltılması iyi olmuş. Coğrafya okuduğum halde o sorular çok sinir bozucu geliyor bana.KGamze yazdı:Buldum B seçeneğiymiş.
Sınavda olsa bu soruyu kesin D yapardım çünkü her zaman iki şık arasında kaldığımda saçmalayıp yanlış olanı işaretliyorum.
Dershanede bugün gene coğrafya sorularının 10 soruya düşürüldüğünden bahsettiler eğer bu doğru ise çok iyi yapmışlar.
Bu yıl sınavı kazanmam için elinden geleni yapıyor sanki ösym.
Coğrafya okuyoruz ama bu demek değil ki hiç hata yapmayalım. Zaten çözemediklerimi "biz o konuları daha görmek ki" diye geçiştiririm...KGamze yazdı:İnanmıyorum coğrafya öğretmeni olacaksınız ve sorular sizin bile moralinizi sinirlendiriyor demek.![]()
Dershanedeki coğrafya öğretmenim de sınava girecek sizde girecek misiniz bu yıl hele bi' hepsini doğru yapmayın.