ahhah kız allah iyiliğini versnKGamze yazdı:Güya deneme çözecektim hala tık yok sanki ygsye ben değil başkası girecek.
bnde hala geometrideym bazn anlıyrm bazn sıkılıyrm
ama birbirimizi seviyoruz

ahhah kız allah iyiliğini versnKGamze yazdı:Güya deneme çözecektim hala tık yok sanki ygsye ben değil başkası girecek.
TIP Fakultesi 13-14 doneminde kazanmayi deneyecegim, eger kacarsaKGamze yazdı:epidoras, sayısaldan hangi bölüm düşünüyorsun böyle kitaplara boğulmaya hazır olduğuna göre işin zor olabilir.
allah kolaylık versn yolun açık olsnepidoras yazdı:TIP Fakultesi 13-14 doneminde kazanmayi deneyecegim, eger kacarsaKGamze yazdı:epidoras, sayısaldan hangi bölüm düşünüyorsun böyle kitaplara boğulmaya hazır olduğuna göre işin zor olabilir.
14-15 ogretim doneminde kazanacagim.
Bu hafta FEM yayinlarindan da bir 10 kitap alayim eger calisirken olmez isem kesin kazanacagim
Çok tesekkur ederim allah size gonlunuzden gecenin on bin kati fazlasini versinHayatmı'OdaNe yazdı:allah kolaylık versn yolun açık olsnepidoras yazdı:TIP Fakultesi 13-14 doneminde kazanmayi deneyecegim, eger kacarsaKGamze yazdı:epidoras, sayısaldan hangi bölüm düşünüyorsun böyle kitaplara boğulmaya hazır olduğuna göre işin zor olabilir.
Bu hafta FEM yayinlarindan da bir 10 kitap alayim eger calisirken olmez isem kesin kazanacagim
Kazanınepidoras yazdı:TIP Fakultesi 13-14 doneminde kazanmayi deneyecegim, eger kacarsaKGamze yazdı:epidoras, sayısaldan hangi bölüm düşünüyorsun böyle kitaplara boğulmaya hazır olduğuna göre işin zor olabilir.
Hayırdır nasıl bir tedaviye ihtiyacınız varKGamze yazdı:Kazanınepidoras yazdı:TIP Fakultesi 13-14 doneminde kazanmayi deneyecegim, eger kacarsaKGamze yazdı:epidoras, sayısaldan hangi bölüm düşünüyorsun böyle kitaplara boğulmaya hazır olduğuna göre işin zor olabilir.
Bu hafta FEM yayinlarindan da bir 10 kitap alayim eger calisirken olmez isem kesin kazanacagimbelki beni tedavi edebilirsiniz.