Kayıt yenileyenler ders seçebildiniz mi?

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
Sercan Türkeş
Çırak

Kayıt yenileyenler ders seçebildiniz mi?

Mesaj gönderen Sercan Türkeş » 11 Mar 2013, 23:10

Arkadaşlar 2 saat önce falan kayıdımı yeniledim 20 lira yatırıp ama mesleki açık lise okuduğum için olsa gerek daha ders seçme işlemlerine başlayamıyorum okulumun hesap numarasına yani müdürümün cebine 35 lira yatırdıktan sonra ve okula banka dekontlarımı götürüp altın suyuna batırılmış kalemle sayın(!) okul müdür yardımcıma imzalatıp tamamıyla zümrüt suyundan yapılmış kaşesiyle kaşe bastırıp 55 lira yatırdığım yetmez miş ki birde 5 lira altın kalem ve zümrüt kaşeyi onaylattıktan sonra mı ders seçme işlemim başlayacak...?

Xabi Alonso
Yardımcı Asistan

Re: Kayıt yenileyenler ders seçebildiniz mi?

Mesaj gönderen Xabi Alonso » 11 Mar 2013, 23:20

daha kayıt yenıleyemedıkki sabah gittim sistem kapalıydı öğlene doğru başka bi bankaya gıttım ondada kapalıydı sen nasıl yenıledın de hele :lol:

Sercan Türkeş
Çırak

Mesaj gönderen Sercan Türkeş » 11 Mar 2013, 23:29

Sistem açılmış demek ki ziraat bankası atmsi ne gittim tc kimlik numaramı girip yatırdım 20 liramı aldım makbuzumu... :D

Kullanıcı avatarı
lilas
Uzman Doktor

Mesaj gönderen lilas » 11 Mar 2013, 23:35

büyük ihtimal o 5 lirayı verdikten yada bankaya yatirdiktan sonra açilacaktır bende bugün yeniledim aninda açildi
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...

Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...

Sercan Türkeş
Çırak

Mesaj gönderen Sercan Türkeş » 12 Mar 2013, 00:05

Yani o 5 lirayı vermeden öncede 35 lirayı yatırmam gerekecek anlaşılan vaktim olsaydı gitmişken onuda yatırırdım da mecbur yarına kaldı desene ders seçme işlemi merak ettiğim 9 tane zorunlu dersim var şu an acaba ders seçerken de bu sayı 9la sabit mi kalacak yani artacak mı o merakım yüzümden acele etmiştim ama......

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön