yardımcı olabilirmisiniz?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
busearzum

yardımcı olabilirmisiniz?

Mesaj gönderen busearzum » 12 Mar 2013, 05:21

Yarın gidip kaydımı yenileceğim. Halk Eğitim Merkezine dekondumu verip. Acaba hemen aktif ediyormular. Derslerimi ordaki internet cafeden seçip hemen alsam olurmu? Yani 30 dk içinde aktif ederlermi?

murattt

Re: yardımcı olabilirmisiniz?

Mesaj gönderen murattt » 12 Mar 2013, 06:04

Evet genelde anında aktif oluyor bu birazda hem le alakali hem var hemcik var...

Josef
Çırak

Mesaj gönderen Josef » 12 Mar 2013, 06:07

busearzum yazdı:Yarın gidip kaydımı yenileceğim. Halk Eğitim Merkezine dekondumu verip. Acaba hemen aktif ediyormular. Derslerimi ordaki internet cafeden seçip hemen alsam olurmu? Yani 30 dk içinde aktif ederlermi?
ben bugün ayynenn dediğin gibi yaptım kaydımı yeniledim nete girdim dersi seçtim çıktı aldım daha sonra kitaplarımı..
(Ölmek Kolay Zor olan Ölümden Sonrası)

Kullanıcı avatarı
AÇIK ACEMİ
Doktor

Mesaj gönderen AÇIK ACEMİ » 12 Mar 2013, 06:29

keşke sınav sonuçarıda kayıt yenileme işlemleri gibi çabuk olsa :(((
kalan kredi:56 toplam kredi:136

epidoras
Uzman Doktor

Mesaj gönderen epidoras » 12 Mar 2013, 19:13

İnsanın yapabilecekleri hayal gücü ile sınırlıdır.

Optik cihazlar kağıt haznesine koyulan optik kağıtları tek tek okuyarak sistemine kayıt eder.

Bence her ile bir adet optik cihaz gönderilseydi

Ve bu optik cihazlar optikleri okumak yerine scanner görevi görerek optik kağıtların fotolarını çekip sisteme aktarım internet üzerinden gönderilseydi. Yazılım otomasyonu ile sn ler içerisinde binlerce optik kağıt okunabilirdi.

Tabi Scanner cihazı dediğim doğrudan optik kağıdın fotoğrafını çeken bir cihaz olması lazım, scanner tarayarak sisteme atıyor, bahsettim sisteme en yakın cihaz scanner olduğu için onu örnek verdim.

Marko çekim yapan böyle bir alet bir kaç günde bütün AOL ün sınav kağıtlarını sisteme aktarır ve sistem yazılım ile sonuçları çıkartabilirdi.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön