ygs hazırlık
ygs hazırlık
arkadaşlar ygs ye hazırmısınız?aranızda ilham verebilecek kimse varmı.yada bu sınava girmiş birileri bunun nasıl (zor-kolay.vb)bir sınav olduğunu yazabilirmi lütfen. ve mümkünse kaç puan aldıklarını
Re: ygs hazırlık
girecegim lakın pek hazir oldugum söylenemez benim için olsada olur olmasada ama olsa daha iyi olur
hiç çalişmadim 2012 2011 ygs sorularını çözdüm barajı geçecek kadar netim oluyor oda bana yetiyor

Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
- elif işlek
- Uzman Doktor
lilas yazdı:girecegim lakın pek hazir oldugum söylenemez benim için olsada olur olmasada ama olsa daha iyi olurhiç çalişmadim 2012 2011 ygs sorularını çözdüm barajı geçecek kadar netim oluyor oda bana yetiyor
lilas durumu çok güzel özetlemiş benim durumda aynı netlerim 300 puana yakın hiç çalışamıyorum ama barajı fazlasıyla geçiyo yani.. lys de patlama yapıcam inşallah

"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
tşk ederim gerçekten moral oldu. 

bende hazır sayılmam yinede boşamak yeri değil. deneme olarak görüyorum. tecrube edinmiş oluruz.
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
tsk ederim rojhan gerçekten olumlu bakıyorsun