Düz Liseden AOL geçerken kaç kredi veriyor?
Düz Liseden AOL geçerken kaç kredi veriyor?
Ben Düz lisenin 4 senesini 2 sorumlu dersle bitirdim umursamadığım için öğrenciliğim zaman aşımına uğramış ve dersleri vermeye gittiğimde AOL yönlendirdiler kayıt oldum vs bana 142 kredi vermişler mezun olabilmem için 192 krediye tamamlamalıymışım bu nasıl iştir arkadaş anlamadım altı üstü lise3'ten 2 dersim vardı 142 kredi az değilmi sizce 2ders varken şimdi oldu zorunlu derslerle beraber 6+ ders :S:S
Re: Düz Liseden AOL geçerken kaç kredi veriyor?
3 yıllık sistemde okumuşsun anladığım kadarıyla. Eski 3 yıllık sistemin tüm derslerini geçen bir öğrenciye AÖL sisteminde zaten 144 verilirdi. Yani sana sadece 2 kredi eksik verilmiş ve bu normal bir durum. Eskiden 3 yıllık sistemde okumuş olsan da, AÖL'de yönetmeliğe göre 4 yıllık sistemin şartlarını tamamlamalısın. Kredini 192 yapıp, sistemde gördüğün zorunlu dersleri bitirdiğinde mezun olacaksın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hayır 4 yıllık okudumemrahk yazdı:3 yıllık sistemde okumuşsun anladığım kadarıyla. Eski 3 yıllık sistemin tüm derslerini geçen bir öğrenciye AÖL sisteminde zaten 144 verilirdi. Yani sana sadece 2 kredi eksik verilmiş ve bu normal bir durum. Eskiden 3 yıllık sistemde okumuş olsan da, AÖL'de yönetmeliğe göre 4 yıllık sistemin şartlarını tamamlamalısın. Kredini 192 yapıp, sistemde gördüğün zorunlu dersleri bitirdiğinde mezun olacaksın...

Zaten ilk cümlen 4 yıllık okuduğunla ilgiliymiş, ben de nerden çıkardıysam 3 yıllığı...mervan13 yazdı:Hayır 4 yıllık okudumemrahk yazdı:3 yıllık sistemde okumuşsun anladığım kadarıyla. Eski 3 yıllık sistemin tüm derslerini geçen bir öğrenciye AÖL sisteminde zaten 144 verilirdi. Yani sana sadece 2 kredi eksik verilmiş ve bu normal bir durum. Eskiden 3 yıllık sistemde okumuş olsan da, AÖL'de yönetmeliğe göre 4 yıllık sistemin şartlarını tamamlamalısın. Kredini 192 yapıp, sistemde gördüğün zorunlu dersleri bitirdiğinde mezun olacaksın...

Peki meslek lisesi miydi?
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Hayır Düz lise 4 senenin tamamınıda geçtim sadece lise 3'te 2 sorumluluğum olduğu için diploma alamıyordum.ACaba yokmu benim gibi bir iki kişi bu Halk Eğitim Merkezindeki memurlar çok aptal nerden okuyarak geldilerse artıkemrahk yazdı:Zaten ilk cümlen 4 yıllık okuduğunla ilgiliymiş, ben de nerden çıkardıysam 3 yıllığı...mervan13 yazdı:Hayır 4 yıllık okudumemrahk yazdı:3 yıllık sistemde okumuşsun anladığım kadarıyla. Eski 3 yıllık sistemin tüm derslerini geçen bir öğrenciye AÖL sisteminde zaten 144 verilirdi. Yani sana sadece 2 kredi eksik verilmiş ve bu normal bir durum. Eskiden 3 yıllık sistemde okumuş olsan da, AÖL'de yönetmeliğe göre 4 yıllık sistemin şartlarını tamamlamalısın. Kredini 192 yapıp, sistemde gördüğün zorunlu dersleri bitirdiğinde mezun olacaksın...![]()
Peki meslek lisesi miydi?
Normalde çok az dersten sorumlu olarak okuldan ayrıldıysan 175-180 gibi bir kredi beklerdim açıkçası. Ama lise türün AÖL programlarıyla farklı bir tip eğitim veriyorsa, durum bundan kaynaklanıyor olabilir. Eğer klasik gelen liselerden birinden ayrıldıysan, kredilerinin yeniden hesaplanması için dilekçe yazabilirsin..
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk