bulgaristanda sınavsız üniversite eğitimi
bulgaristanda sınavsız üniversite eğitimi
ÖSS kapısında bekleyen milyonlarca öğrenci için artık yeni umut kapısı Bulgaristan'da üniversite eğitimi almak olmuş durumda. Özellikle ülkemize olan yakınlığı, eğitim ücretlerinin ekonomik olması, yaşam maliyetlerinin Türkiye'den çok daha ucuz olması gerek öğrencileri, gerekse de velileri bu ülkedeki eğitimi araştırma...ya yönlendirmektedir.
mezun oldugunuz lise diplomasıyla bulgaristanda istediginiz bolumde ve istediginiz universitede okuyabilirsiniz hiçbir bir sınava girmenize gerek yok bize başvurun ve istediginiz bolume yazılın iletisim için msn : lisansbg @ hotmail. com kayıtlarımız başlamıştır
mezun oldugunuz lise diplomasıyla bulgaristanda istediginiz bolumde ve istediginiz universitede okuyabilirsiniz hiçbir bir sınava girmenize gerek yok bize başvurun ve istediginiz bolume yazılın iletisim için msn : lisansbg @ hotmail. com kayıtlarımız başlamıştır
Re: bulgaristanda sınavsız üniversite eğitimi
sen kimsin kime hizmet ediyosun?
böle bişi vardıda basına medyaya niçin yansımadı ????
Kendi gölgesinin karanlığını istemeyen, karanlıkta kalır. Zirâ, gölgeler karanlıkta kaybolur...........
Ayyyy bu çocugun yorumları birgün beni oldürecekPasha yazdı:sen kimsin kime hizmet ediyosun?

PurpLe LiLy_
cakal ya msnsinide vermis nebilelim insan ticareti yapmadiginiLiLy_ yazdı:Ayyyy bu çocugun yorumları birgün beni oldürecekPasha yazdı:sen kimsin kime hizmet ediyosun?![]()
![]()

Yalan adamım Bulagaristandan gelenler Türkiye de nefes alıyor .Neden Türkiye deki Bulgaristana gitsn ki??

PurpLe LiLy_
yalannnn yalannnn soyluyorrrrr banlayin hemen sitenin derinliklerine atin curusun cakalLiLy_ yazdı:Yalan adamım Bulagaristandan gelenler Türkiye de nefes alıyor .Neden Türkiye deki Bulgaristana gitsn ki??

yaLan söLüyor katıLıyorumm LiLy e hem bi kere akıl var fikir var böLe bişi oLsa iLk başta haberLerde çıkardı amacı ne bunun anLamadım bennLiLy_ yazdı:Yalan adamım Bulagaristandan gelenler Türkiye de nefes alıyor .Neden Türkiye deki Bulgaristana gitsn ki??
Kendi gölgesinin karanlığını istemeyen, karanlıkta kalır. Zirâ, gölgeler karanlıkta kaybolur...........
arkadaşlar ben de bu konuda bir site gördüm ama ne kadar doğrudur bilemem http://www.bulgaristandaegitim.org/Default.Asp
http://www.trthaber.com/haber/turkiye/y ... 50110.htmlzynp yazdı:arkadaşlar ben de bu konuda bir site gördüm ama ne kadar doğrudur bilemem http://www.bulgaristandaegitim.org/Default.Asp
Oradan alınan diplomalar geçersiz.

Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed