En son hangi kitabı okudunuz!!!
Re: En son hangi kitabı okudunuz!!!
en son Anya Seton'dan Yeşil Karanlık kitabına başladım ama daha bitiremedim
sezgii yazdı:İlahi Komedya
Süper birşey lakin okumak için fırsatım olmadı.
Kısmetse ilerleyen dönemlerimde 30dklık ders aralarımda o kitabı temin edip okuyacağım.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Daha önceden yazmıştım biliyorsunuz, makalat kitabını okumaktayım, lakin kitap toplamda 500 küsür sayfa olup ve yazım dili çok ağır
%28'ini okudum sayılır, halen devam ediyorum ancak zorluyor
.
İlave olarak bu sabah bu kitaba başladım: 1,5 ay kadar önce almıştım, fırsatım olmadığı için başlayamamıştım

Okuması güzel ve dili oldukça okumaya elverişli olup bu sabah başlayıp 55. sayfaya kadar geldim. Toplamda 231 sayfa olup günümüzde yazılmış Secret(Sır) ve bir çok kişisel gelişim kitabının ilk örneği ve referans kitabıdır. Bu durumdan dolayı oldukça değerli bir eser.
Bu arada geçende yazmıştım işlem hızı ve pratik için antrenmanlarla matematik kitabına'da başlamıştım 11. gündeyim, gözüküyor zaten

İlave olarak bu sabah bu kitaba başladım: 1,5 ay kadar önce almıştım, fırsatım olmadığı için başlayamamıştım

Okuması güzel ve dili oldukça okumaya elverişli olup bu sabah başlayıp 55. sayfaya kadar geldim. Toplamda 231 sayfa olup günümüzde yazılmış Secret(Sır) ve bir çok kişisel gelişim kitabının ilk örneği ve referans kitabıdır. Bu durumdan dolayı oldukça değerli bir eser.
Bu arada geçende yazmıştım işlem hızı ve pratik için antrenmanlarla matematik kitabına'da başlamıştım 11. gündeyim, gözüküyor zaten

Ders çalışma ortamın harika görünüyor o sütlü kahve mi?
İsyan etmişim ben, öyle bir zerreyim ki aleme baş kaldırmışım.
Yok hocam, Türk KahvesiDeKaN yazdı:Ders çalışma ortamın harika görünüyor o sütlü kahve mi?

Her sabah 4:30 da kalkıyorum, Sabah namazından döndükten sonra bu masaya oturup Türk Kahvemi içiyor kitap okuyor ya da ders çalışıyorum.
süper afferin devam et ben bir türlü sabah namazına kalkamıyorum uykum çok derin yanımda top tüfek patlasa duymam gece 1 2 lere kadar pc başındayım araştırma yapıyorum oyun oynuyorum siyaseti takip ediyorum sağ gözümde ki hücreler kirpiklerimde nasıl dolaştığını ve hareket ettiklerini görebiliyorum sürekli başım dönüyor ama yılmam araştırıp kendimi eğitimle kuşatmam gerekiyor ne kadar çalışıp çabalasam bilgilerim bana yetersizdir. Nerede ise demans hastalığı geçireceğim.İnşallah temmuz ayında mezun olacağım.
Benim en çok dikkat ettiğim husus, ders çalışma saatim ile uyku saatim.DeKaN yazdı:süper afferin devam et ben bir türlü sabah namazına kalkamıyorum uykum çok derin yanımda top tüfek patlasa duymam gece 1 2 lere kadar pc başındayım araştırma yapıyorum oyun oynuyorum siyaseti takip ediyorum sağ gözümde ki hücreler kirpiklerimde nasıl dolaştığını ve hareket ettiklerini görebiliyorum sürekli başım dönüyor ama yılmam araştırıp kendimi eğitimle kuşatmam gerekiyor ne kadar çalışıp çabalasam bilgilerim bana yetersizdir. Nerede ise demans hastalığı geçireceğim.İnşallah temmuz ayında mezun olacağım.
Özellikle Ders çalışma saatimden daha çok uyumuyorum kesinlikle! günde 6-7 saat uyur, 8-10 saat bazen çok daha fazla ders çalışırım.
Aksi olursa zarar yazıyorum haneye ve onu telafi etmeye çalışıyorum. Ayrıca sabah namazının fazileti oldukça fazla, namazlar arasında kıyaslama yapılmaz fakat sabahları gidip camiiye cemaat ile kılmak oldukça faziletlidir. Umarım söylediğiniz zamanda mezun olabilirsiniz.
Haklısınız Ne ise sen de inşallah istediğin yere gelirsin. Allah yardımcın olsun.
Cümlemiz için amin.DeKaN yazdı:Haklısınız Ne ise sen de inşallah istediğin yere gelirsin. Allah yardımcın olsun.
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
o kahvenin yanındaki çikolatamı bnmi yanlış görüyorum
ayrıca çalışma ortamın spr ya .. bnde namaz kılıyrm saatimi ayarlyyrm saatim çalışıyo ama ezan sesi yok tekrar yatyrm 5dk. sonra birdn kalkıyorm kılmak için saat 8 allahım ya
:(
ayrıca çalışma ortamın spr ya .. bnde namaz kılıyrm saatimi ayarlyyrm saatim çalışıyo ama ezan sesi yok tekrar yatyrm 5dk. sonra birdn kalkıyorm kılmak için saat 8 allahım ya

Afferin hayat doğru söylüyorsan gerçekten gözüme girdin. Bir de başını kapattı mı süper güç olursun.
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
doğru söylüyorum tabiii kapanmakda gzldir. ama şuanda içimden gelmiyor nebilim yani gönülden gelince yapmak istyrmDeKaN yazdı:Afferin hayat doğru söylüyorsan gerçekten gözüme girdin. Bir de başını kapattı mı süper güç olursun.

Ne ise her şey zamanla olgunlaşır. Daha gençsin fidansın tomurcuksun umarım bundan sonra ki hayat sahnesinde daha iyi bir rol yaparsın ama dediğim gibi kapanırsan içine Allah korkusunu yerleştirip kapanırsan etrafında senden güçlü kim olabilir kim ve yine çok iyi biliyorum ki sen kapandığında çevrenin ve toplumun sana bakış çerçevesi değişecektir olumlu bakanlar işte gerçekten seni sevenlerdir ama yok tenkit eden olursa ya cahilliklerinden ya da seni haset edip ateşe çağırıyorlar. Bol bol Kuran_ı Kerim oku o kitap şifadır örtünmek ile ilgili ayetler var internet den de araştırabilirsin. Bu konuyla ilgili ilim öğren ve sana tenkit edenlere karşı hazır cevabın bulunsun. Her zaman satranç tahtası ve taşları gibi beynin olsun insanlara hamle yapmayı öğren.
Kendini hiç bir zaman savunmasız bırakma. Sürekli her şey ve her konuda araştırma yap.
Kendini hiç bir zaman savunmasız bırakma. Sürekli her şey ve her konuda araştırma yap.
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
gzl yazıydı tşk:)
kuranı 4 . kez hatim edicm inş. ama türkçesini okumaya fırsat bulamadm bu dersler bitsn onuda tamamını okucam tevcitli
vallahii bnm sağım solm belli olmaz baktın yarında kapandm
kuranı 4 . kez hatim edicm inş. ama türkçesini okumaya fırsat bulamadm bu dersler bitsn onuda tamamını okucam tevcitli
vallahii bnm sağım solm belli olmaz baktın yarında kapandm

En kısa zaman da okuman dileği ile. ^Depidoras yazdı:sezgii yazdı:İlahi Komedya
Süper birşey lakin okumak için fırsatım olmadı.
Kısmetse ilerleyen dönemlerimde 30dklık ders aralarımda o kitabı temin edip okuyacağım.
Varlığım, TÜRK varlığına armağan olsun.
Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!