YGS İLE İLGİLİ SORUNUMM
YGS İLE İLGİLİ SORUNUMM
MEZUN OLMADAN YGS YE GİRDİM BARAJI GEÇTİM MEZUN OLMAMA 1 KREDİM VAR MAYISTA MEZUNUM SINAVIMIN YANMAMASI İÇİN NE ZAMANA KADAR DİPLOMAMI ALMALIYIM ÜNİVERSİTE KAYITLARINA YETİŞİRMİYİM NASIL YOL İZLEMELİYİM
Re: YGS İLE İLGİLİ SORUNUMM
haziran ayinda sinavsinuclari aciklanacak ve iki ay sonra diplomanizi alacaksiniz. Eylul ayinda ek sinava girip maduriyet yasanmazken mayis sinavinda girenlerin bir magduriyet yasamasi olanaksiz gibi gorunuyor
ösym ye kaydım mezun olmadan yaptırdım tercih yapmak için okula giderken diplomamı goturmelimiyim
yani mezun olmadan üniversite için tecih yapılabiliyormu diploma sadece üniversiteye kayıt için mi gerekli
Tabi tercihini diplomasız yaparsın. Sistemde mezun yazısını görünce çıkma belgesi için dekont ve dilekçeni Ankara ya gönderebilirsin. Diploman yetişmezse bile bu belge ile kayıt yaptırabilirsin

cok tsk ederım yanı dıplomasız unıversıte ıcın tercıh yapabılırım unıversıteye kayıt ıcın dıplomam gelmese bıle cıkma belgemle kayıt yaptırabılırım dogru anladım dımı
evetmelisss yazdı:cok tsk ederım yanı dıplomasız unıversıte ıcın tercıh yapabılırım unıversıteye kayıt ıcın dıplomam gelmese bıle cıkma belgemle kayıt yaptırabılırım dogru anladım dımı
çıkma belgesi resmidir...