üniversiteyi kazanan
Re: üniversiteyi kazanan
ben ben ben 
ygs3:217 aldım esk.anadolu adalet 223 okul puanıda gelcek gircem inşallah

ygs3:217 aldım esk.anadolu adalet 223 okul puanıda gelcek gircem inşallah

Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
Bende kazandım ama daha Lys var istediğim bölüme yeter mi yetmez mi diye içime kapandım kazanmamış gibi hissediyorum.
Gelecek sene kazanıcam o sayılır mı? 

Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
peki arkadaslar kazanmak icin dershaneye gittiniz mi ?
Evet, gittim. Ama kazanmak için değil sadece 4 yıllık lisede öğretilenleri 1 yılda öğrenebilmek için.
Kazanıp kazanmadığımız Lysden sonra belli olacak hayırlısıyla:)
sen acik liseye mi gittin ? kac yilda bittirdinKGamze yazdı:Evet, gittim. Ama kazanmak için değil sadece 4 yıllık lisede öğretilenleri 1 yılda öğrenebilmek için.
- elif işlek
- Uzman Doktor
temmuz sınavından sonra lise bitiyor bende seneye ygs ye girmeyi düşünüyorum o yüzden dershaneye gideceğim daha iyi bir puan almak için bu şart gibi görünüyor
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
15 dönemde bitirdim diye hatırlıyorum. 2006 yılında başladım 2012 1. ek sınav ile mezun oldum.aysegül yazdı:sen acik liseye mi gittin ? kac yilda bittirdinKGamze yazdı:Evet, gittim. Ama kazanmak için değil sadece 4 yıllık lisede öğretilenleri 1 yılda öğrenebilmek için.

Ama benim zamanımda sistem böyle değildi. Son 2 yılda sistem değişti de bitirebildim anca.

hayirli olsun, allah yolunu acik etsin.KGamze yazdı:15 dönemde bitirdim diye hatırlıyorum. 2006 yılında başladım 2012 1. ek sınav ile mezun oldum.aysegül yazdı:sen acik liseye mi gittin ? kac yilda bittirdinKGamze yazdı:Evet, gittim. Ama kazanmak için değil sadece 4 yıllık lisede öğretilenleri 1 yılda öğrenebilmek için.![]()
Ama benim zamanımda sistem böyle değildi. Son 2 yılda sistem değişti de bitirebildim anca.

Teşekkürler, aysegül. Allah seninde yolunu açık etsin benim gibi 5,6 yıla okulunu bitirtmesin 

KGamze yazdı:Teşekkürler, aysegül. Allah seninde yolunu açık etsin benim gibi 5,6 yıla okulunu bitirtmesin
saol, inshallah