elif işlek yazdı:İnsan oğlunun istediği taktirde yapamayacağı bir şey yoktur der ve buna inanırım.
Düşünce şeklinizi değiştirirseniz sevdiğiniz şeyleri yeniden şekillendirir ve sevmiyorum dediğiniz şeyleri sevebilirsiniz.
Önemli olan istemek.
İnsan hissettiğidir,
İnsan düşüncedir.
İnsan düşüncelerin eyleme dökülmüş halidir.
İçte neyseniz dışta da o olursunuz.
İçinizde sevdiğiniz ya da sevmediğiniz şeylere siz karar veriyorsunuz, demek ki en nefret ettiğiniz şey de sizin tercihiz, en sevdiğiniz de!
Bazı küçük antrenmanlar ile düşüncenizi yaşamınızı alışkanlıklarınızı en başından sonuna şekillendirebilirsiniz.
Yeterki isteyin

evet haklısınız belki ama bilseydim bu kadar zor olduğunu hiç seçmezdim bu dersi kitabı falan bir yana bıraktım sadece emrahın ders notlarıyla hazırlanmaya karar verdim en kısa yoldan yani...
Hayatmı'OdaNe yazdı:bn kısacası tarihi anlayarak ezberliyorum ve tekrar yoksa tarihi hiç bir zaman sevemessiniz
ama arkkadaş dünya tarihi bayabi karışık ya zaten ölsemde o dersi seçmem
kız bir dahaki sefere sana bırakıcam ders seçimimi sen yaparsın

Çalışan herkes mükafatını mutlaka alır ve alacaktırda. Ben inanıyorum ki çalışmanız karşılığında geçer bir not alacaksınız!
Bir öneride bulunmak istiyorum kitabın ünitelerine bakın ve gözünüze kestirdiğiniz 1-2 üniteyi kesinlikle not alarak okuyunuz. en azından kitabın yarısını okursanız 20 sorudan 10 soru garantiniz olabilir...
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed