Sınav Giriş yeri geçersiz giriş yaptınız
-
- Asistan
Sınav Giriş yeri geçersiz giriş yaptınız
Sınav Giriş Yerleri Açıklandı Diyor Giriyorum Sınav Giriş Belgesine Tıklıyorum Ama geçersiz giriş yaptınız diyor sizdede bunu diyor mu arkadaşlar?
- elif işlek
- Uzman Doktor
Re: Sınav Giriş yeri geçersiz giriş yaptınız
bende de aynı durum sistemin yoğunluğundan olsa gerek bir türlü bakamadım sınav giriş yerine 

"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
aynen, daha öğrenen olmadı sanırım
elif hocam mısın yoksaelif işlek yazdı:bende de aynı durum sistemin yoğunluğundan olsa gerek bir türlü bakamadım sınav giriş yerine
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
bn kendikime baktımmmmmmmmmmmmmmmm farklı okul ama yaaaaaaaaaaaaa

- elif işlek
- Uzman Doktor
ne güzelll bende bi bakabilsem daha öğrenci girişi bile yapamıyorum:((

ne dediğinizi anlayamadm biriyle karıştırdınız heraldeserap_ yazdı:elif hocam mısın yoksaelif işlek yazdı:bende de aynı durum sistemin yoğunluğundan olsa gerek bir türlü bakamadım sınav giriş yerine

- AÇIK ACEMİ
- Doktor
ben sabah açtım hangi okulda sınava gireceğimi öğrendim sonr belgeyi çıkarmak için internet cafeye gittim orda açılmadı sinir oldum 

kalan kredi:56 toplam kredi:136
-
Arkadaşlar size bi sorum olacak 3. sınav itibariyle mezun olamazsak ek sınavla mezun olup üniversiteye girebiliyormuyuz?
- elif işlek
- Uzman Doktor
keşke sayfayı kaydetseydin bende de oldu bende html olarak kaydettim daha sonra yazdırırm artık
tabikide kredini ek sınavlarla tammlayıp mezun olabilirsinsametfaruk yazdı:Arkadaşlar size bi sorum olacak 3. sınav itibariyle mezun olamazsak ek sınavla mezun olup üniversiteye girebiliyormuyuz?
-
Ama üniversiteye kayıt yapabiliyormuyuz onu merak ediyorum.YGS yi kazandım. suan kredi 152 krediyi tamamlarımda geo 1 ve 2 zorunlu ve daha önce hiç girmedim sınava sözel ögrencisiyim yüzde 90 veremem dersleri 3 kere girip muaf olmak istiyorum.Ama üniversiteye kayıt işi canımı sıkıyorelif işlek yazdı:keşke sayfayı kaydetseydin bende de oldu bende html olarak kaydettim daha sonra yazdırırm artıktabikide kredini ek sınavlarla tammlayıp mezun olabilirsinsametfaruk yazdı:Arkadaşlar size bi sorum olacak 3. sınav itibariyle mezun olamazsak ek sınavla mezun olup üniversiteye girebiliyormuyuz?

- elif işlek
- Uzman Doktor
normalde senede iki defa ek sınav yapılyor ve kayıt için ek süre tanınıyor sanırım öğrenciler mağdur olmamsı için geometri için muaf olma şansın var ve krediyi de tammladın mı kayıtlara yetişir merak etme..
-
Çok teşekkür ederim elif hanım içimi nasıl rahatlattınız bilemezsiniz =)elif işlek yazdı:normalde senede iki defa ek sınav yapılyor ve kayıt için ek süre tanınıyor sanırım öğrenciler mağdur olmamsı için geometri için muaf olma şansın var ve krediyi de tammladın mı kayıtlara yetişir merak etme..
- elif işlek
- Uzman Doktor
rica ederim 

Bende de aynısını diyor. :/ Düzelir umarım.
-
- Asistan
Dün Aradım yetkılıyı guncelleme yapıyor arkadaslar dedı sonra gırıs belgem acıklandı zar zor aldım kardesımınkınıde alıcaktım onda da gecersız gırıs yaptınız dıyordu sonra kendımınkıne tekrar baktım yenıden gecersız gırıs yaptınız demeye basladı bugun hala aynı durum devam edıyor sınava surda ne kaldı bır sısteme gırıs belgelerını koyamıyorlarsa bıraksınlar bu ısı ya acıklanmazsa ne olacak kardesım sınava gıremıyecek mı