herşey gibi bu düzende bozuk

Her Konuda Tartışabilirsiniz
cargo10

herşey gibi bu düzende bozuk

Mesaj gönderen cargo10 » 17 Ara 2008, 00:49

hiç bir açıklama hiç bir bilgi yok sınavlara bir ay kalmış ve ben kaç ders seçeceğimi bilmiyorum bir ayda ders çalışıcam ve 40 kredi toplıcam. hayal bu arkadaşlar.bi yerde okudum 40 kredi toplamam gerekiyormuş onu almam için 18 ders seçmem lazım 18 dersi bir ay bile olmayan kısa bir zamanda nasıl yapıcam bilemiyorum.yani anlıcağınız bu dönem bir iki drs verebilirsem ne mutlu bana.arkadaşlar
bilgisi olan varsa bi cevap yazsın lütfen..

1.genel kültür alanını seçtim 1.dönem kaç ders seçmeliyim
2.her dönem dersmi seçicez
3.kaldığımız dersten ne zaman sınava girebiliriz

teşekkür ederim şimdiden cevaplayan olursa çok seviniirim :?

why_demons_cry

Re: herşey gibi bu düzende bozuk

Mesaj gönderen why_demons_cry » 17 Ara 2008, 06:14

Bence hemen umutsuzluğa kapılma arkadaşım bende yeni kayıt oldum sayısalcıyım TM yi sectim hiç bilmediğim konular var son senemdi sorumlu dersim vardı .. Bu 1 ay içerisinde daha önce hiç görmediğim konuları çalışmak zorundayım ve 13 ders vericem coğrafya 3-4-5-6-7 ,Matematik 3-4 , Geometri 1-2-5 , Dil ve Anlatım 7, T.Dili ve Edb. 7, Anal. Geometri 1 ....gibi dersler.. Ve Çalışmalarıma yoğun bir şekilde devam ediyorum sıkılıp bırakmaya yeltendiğim anda ideallerim planlarım haksızlıklar gözümün önüne geliyor daha bi hısrla bastırıyorum .. Geceleri sabaha konuları yazarak yazılı çalışma yapıyorum şimdilik 3 ders 4. dersin 3 ünitesi bitti .. Programlı çalış pes etme !

deniz
Uzman

Re: herşey gibi bu düzende bozuk

Mesaj gönderen deniz » 17 Ara 2008, 20:22

cargo10 yazdı:hiç bir açıklama hiç bir bilgi yok sınavlara bir ay kalmış ve ben kaç ders seçeceğimi bilmiyorum bir ayda ders çalışıcam ve 40 kredi toplıcam. hayal bu arkadaşlar.bi yerde okudum 40 kredi toplamam gerekiyormuş onu almam için 18 ders seçmem lazım 18 dersi bir ay bile olmayan kısa bir zamanda nasıl yapıcam bilemiyorum.yani anlıcağınız bu dönem bir iki drs verebilirsem ne mutlu bana.arkadaşlar
bilgisi olan varsa bi cevap yazsın lütfen..

1.genel kültür alanını seçtim 1.dönem kaç ders seçmeliyim
2.her dönem dersmi seçicez
3.kaldığımız dersten ne zaman sınava girebiliriz

teşekkür ederim şimdiden cevaplayan olursa çok seviniirim :?
eğerr 40 krediyi doldurman için 18 ders seçmen gerekiyor ise öyle yapmalısın.geçebildiğin kadar dersin kredisini alırsın yapacak bişi yok geçen dönem bende 18 ders seçtim ve son bir ay kala kitaplarımı alabilmiştim 15 dersi geçtim bu dönemde 13 ders seçtim.
anlayacağın hepimizi aynı dertten müzdaribiz.
diğer soruna gelince evet her dönem 40 kredilik ders seçiyoruz kaldığın dersleride seçebilirsin bunlarda 40 kredilik seçmen gereken derslere dahil.

alanın genel kültür olduğu için pek zorlanmazsın sizde alan dersleri yok çünkü öncelikli olarak ortak dersleri seç bitir bence daha sonra seçmelilerle kredini tamamlayıp mezun olabilirsin.
kolay gelsin bol şans...

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön