Son 12 gün ...
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
Re: Son 12 gün ...
ya ne güzel arkadaşlar tekrar yapıyorsnuz bi de.benm daha bitmyn 3 kitabım war bakamiycm da galiba
- AÇIK ACEMİ
- Doktor
tam sınav arifesinde bileğimi incittim
talsiz kaza işte allah daha beterlerinden korusun
bu arada son 1 gün tekrar tekrar tekrar

kalan kredi:56 toplam kredi:136
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
cnm bu dönmelik böyle olsun sende tekrara başla eğer yeni bir ders çalışmakla uğrasırsan o bir derslerin zayıf geleebilir bari çalıştığın dersleri tekrar et yüksek not alnaze2010 yazdı:ya ne güzel arkadaşlar tekrar yapıyorsnuz bi de.benm daha bitmyn 3 kitabım war bakamiycm da galiba
ay eee hangisii kalem tutan elin değildir inş.AÇIK ACEMİ yazdı:tam sınav arifesinde bileğimi incittimtalsiz kaza işte allah daha beterlerinden korusun
cnm bu dönmelik böyle olsun sende tekrara başla eğer yeni bir ders çalışmakla uğrasırsan o bir derslerin zayıf geleebilir bari çalıştığın dersleri tekrar et yüksek not alHayatmı'OdaNe yazdı:naze2010 yazdı:ya ne güzel arkadaşlar tekrar yapıyorsnuz bi de.benm daha bitmyn 3 kitabım war bakamiycm da galiba
aynen ben de öle yapıyorum tekrar olarak da soru çözüyorum daha çok o şekilde hem aklımda kalıyor hem genelde de çıkmış sorulardan çıkıyo
- AÇIK ACEMİ
- Doktor
Hayatmı'OdaNe yazdı:cnm bu dönmelik böyle olsun sende tekrara başla eğer yeni bir ders çalışmakla uğrasırsan o bir derslerin zayıf geleebilir bari çalıştığın dersleri tekrar et yüksek not alnaze2010 yazdı:ya ne güzel arkadaşlar tekrar yapıyorsnuz bi de.benm daha bitmyn 3 kitabım war bakamiycm da galiba
ay eee hangisii kalem tutan elin değildir inş.AÇIK ACEMİ yazdı:tam sınav arifesinde bileğimi incittimtalsiz kaza işte allah daha beterlerinden korusun
ayak bileğim allahtan bir kaç güne geçer inşallah

kalan kredi:56 toplam kredi:136
http://www.youtube.com/watch?v=hnsF3DSPLrY bu şarkı tam benlik hacılar tamda yarın sınavda aklımdan geçecek şarkı hatta bide şu geçecek http://www.youtube.com/watch?v=23t3KDgkLzM
ahey ahey aheeeeeeey neyse ya bu kadar gevezelik yeter ders çalışim artık
ahey ahey aheeeeeeey neyse ya bu kadar gevezelik yeter ders çalışim artık