muaf olmak?

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
xxiremSuxx

muaf olmak?

Mesaj gönderen xxiremSuxx » 10 May 2013, 23:34

Selam arkadaşlar ben sosyal bilimler okuyorum açıköğretimde kredilerimide tamamladım ancak zorunlu dersler yüzünden mezun olamadım bu yılda Lys'ye gireceğim inşAllah eğer kazanırsam bi sorun olur diye korkuyorum. 3 defa sınava girip başarılı olamazsam zorunlu derslerden de muaf olurum değil mi? Birde ben 1. dönem sınavını unutup 2 dersin sınavına giremedim onlarda sayılırmı bu muaf olmak için? Başarısız derslerde görünüyor çünkü ama girilmedi yazıyor?

Bilenler cevaplarsa sevinirim.
Şimdiden Allah razı olsun.

Kullanıcı avatarı
elif işlek
Uzman Doktor

Re: muaf olmak?

Mesaj gönderen elif işlek » 10 May 2013, 23:40

a.s..öncelikle zorunlu derslerini vermelisin veremediklerine üç defa girip muaf olabilirsin unuttuğun yada girmediğin dersleri bir sonraki dönemde seçip girebilirsin onlardan da istersen üç kere girip muaf olabilirsin
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"

xxiremSuxx

Mesaj gönderen xxiremSuxx » 10 May 2013, 23:46

elif işlek yazdı:a.s..öncelikle zorunlu derslerini vermelisin veremediklerine üç defa girip muaf olabilirsin unuttuğun yada girmediğin dersleri bir sonraki dönemde seçip girebilirsin onlardan da istersen üç kere girip muaf olabilirsin
Verebildiklerimi verdim ancak sözel olduğum için mat, geometri, kimya, fizik geçemiyorum hiçbirini de görmedim çünkü ben :/ 2 defa girdim bunlardan bu dönemde yine giricem muaf olup mezun olabilirim yani demi?
Tşkler cvp için :)

Kullanıcı avatarı
elif işlek
Uzman Doktor

Mesaj gönderen elif işlek » 10 May 2013, 23:49

xxiremSuxx yazdı:
elif işlek yazdı:a.s..öncelikle zorunlu derslerini vermelisin veremediklerine üç defa girip muaf olabilirsin unuttuğun yada girmediğin dersleri bir sonraki dönemde seçip girebilirsin onlardan da istersen üç kere girip muaf olabilirsin
Verebildiklerimi verdim ancak sözel olduğum için mat, geometri, kimya, fizik geçemiyorum hiçbirini de görmedim çünkü ben :/ 2 defa girdim bunlardan bu dönemde yine giricem muaf olup mezun olabilirim yani demi?
Tşkler cvp için :)
evet canım bu dönem de girersen mezun olabilirsin
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"

xxiremSuxx

Mesaj gönderen xxiremSuxx » 10 May 2013, 23:52

elif işlek yazdı:evet canım bu dönem de girersen mezun olabilirsin
anladım çok sağolun

Kullanıcı avatarı
Jackal4540
Uzman Doktor

Mesaj gönderen Jackal4540 » 11 May 2013, 22:45

Bende aynı şeyi yaşıyorum.2 tane zorunlu dersim var sözel olsaydı bitirip mezun olurdum muaf olmayı beklemezdim ama ilgi alanıma girmediği salladım.Dersler Geometri 1 Geometri 2
Aynı yoldayız.İnşallah her şey istediğin gibi olur.Çok sinir bozucu bir şey bu zorunlu derslerin olması hele ilgi alanına girmeyen derslerin olması.Allah ikimizede sabır versin :mrgreen:
Başarılar Diliyorum Sana :wink:

xxiremSuxx

Mesaj gönderen xxiremSuxx » 09 Haz 2013, 21:37

Jackal4540 yazdı:Bende aynı şeyi yaşıyorum.2 tane zorunlu dersim var sözel olsaydı bitirip mezun olurdum muaf olmayı beklemezdim ama ilgi alanıma girmediği salladım.Dersler Geometri 1 Geometri 2
Aynı yoldayız.İnşallah her şey istediğin gibi olur.Çok sinir bozucu bir şey bu zorunlu derslerin olması hele ilgi alanına girmeyen derslerin olması.Allah ikimizede sabır versin :mrgreen:
Başarılar Diliyorum Sana :wink:
Yorumunuzu yeni gördüm çok sağolun umarım sizde tez zamanda dersleri verip yada muaf olup kurtulursunuz tabi bendee :)
Sizede başarılar :wink:

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön