Genel kültür alanı acill..
Genel kültür alanı acill..
Mrb arkadaşlar bn genel kültür alanı okuyorum suan acık lise kredim 82 mezon olduğumda genel kültür alanı okumam olumsuz etkilermi yani diploma notunu ??? olmsuz etkiliyosa alan değiştirmelimiyim değiştirince kredim sıfırlanırmı ??
Re: Genel kültür alanı acill..
Alan değiştirince kredi sıfırlanmaz ama bir miktar oynama belki olur. Net bilgim yok.mehmet06 yazdı:Mrb arkadaşlar bn genel kültür alanı okuyorum suan acık lise kredim 82 mezon olduğumda genel kültür alanı okumam olumsuz etkilermi yani diploma notunu ??? olmsuz etkiliyosa alan değiştirmelimiyim değiştirince kredim sıfırlanırmı ??
Eğer diploma puanının yüksek olmasını istiyorsan hangi bölümde okursan oku girmiş olduğun tüm derslerden 80-100 arası almayı hedefle.

Re: Genel kültür alanı acill..
Alan değiştirince kredi sıfırlanmaz ama bir miktar oynama belki olur. Net bilgim yok.
Eğer diploma puanının yüksek olmasını istiyorsan hangi bölümde okursan oku girmiş olduğun tüm derslerden 80-100 arası almayı hedefle.
teşekur ederim kardeş sağolasınn
)
teşekur ederim kardeş sağolasınn