Şimdi evdeyim biraz sonra okula gidip 2. oturma girecem

Sabah edebiyat 8sezgii yazdı:Benim bekllediğimden iyi geçti. Bu kadar basit olacağını tahmin etmemiştim.
Dostum benim de ingilizceler fantastik geçti edebiyat falan berbat geçti :Semrah42 yazdı:Sabah edebiyat 8sezgii yazdı:Benim bekllediğimden iyi geçti. Bu kadar basit olacağını tahmin etmemiştim.
seçmeli edebiyat 8
Cografya 8 den sınava girdim edebiyat iyi geçti ama aynı şeyi cografya 8 için söyleyemeyecegim tam sınırdayım geçebilirimde geçmeye bilirimde cografya 8'i bakalım bundan sonraki sınavlar nasıl olacak
emrah ben zor oluyon ingi-3-4-5-6emrah42 yazdı:Sabah edebiyat 8sezgii yazdı:Benim bekllediğimden iyi geçti. Bu kadar basit olacağını tahmin etmemiştim.
seçmeli edebiyat 8
Cografya 8 den sınava girdim edebiyat iyi geçti ama aynı şeyi cografya 8 için söyleyemeyecegim tam sınırdayım geçebilirimde geçmeye bilirimde cografya 8'i bakalım bundan sonraki sınavlar nasıl olacak
Geçmiş olsun ablacım. Bir daha ki sefere yaparsın sen (:pskolog yazdı:ing 5 dışında herşey güzeldi ama onu geçtim belki belkide kaldım puff çeviri yaptım cevapları ama şüpheli var 2 tane umutlanmyayım kaldım diyim bençok zordu geçmiş ing 5 ler daha kolaymış haksızlık bu ama
Kimya kimi batırmadı ki yaaaelif işlek yazdı:ahhh ah benide kimya-3 batırdı zaten kolay beklemiyodum da bari salladıklarım tutsa yada düşük notla geçmektense kalayım daha iyi ortalamyı düşürmese bari birde salladıklarım full tutmuyomu ne güzel olurdu ya onun dışında tarihde biraz şüphelirim var ama genelde iyidi fena değildi