3. dönem dersleri
3. dönem dersleri
arkadaslar 3.Dönem hangi dersleri sece biliyorum yani simdi M.E.B aol de baktim ama galiba tek onlar dil 3. dönem olarak hangi dersler secilir
Re: 3. dönem dersleri
hiç fark etmez istediğin dersi seçebilirsin. Lakin sana önerim önce zorunlu derslerini seçmen.
Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır
Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır
Yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardır
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır
ghost38 yazdı:hiç fark etmez istediğin dersi seçebilirsin. Lakin sana önerim önce zorunlu derslerini seçmen.
tamamda ama simdi temmuzda 3. kez giricem sinava ve simdiye kadar tek o dönemin dersleri sece bildim yani 2. dönemde iken 4 döneminkini secemiyordum anladiniz mi
dersler eklenir merak etme şimdi kafana göre takıl. hangisini seçersen seç.aysegül yazdı:ghost38 yazdı:hiç fark etmez istediğin dersi seçebilirsin. Lakin sana önerim önce zorunlu derslerini seçmen.
tamamda ama simdi temmuzda 3. kez giricem sinava ve simdiye kadar tek o dönemin dersleri sece bildim yani 2. dönemde iken 4 döneminkini secemiyordum anladiniz mi
Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır
-
- Çırak
çıkmış sorulardan görebilirsin.. yanında 3 yazan dersler 3üncü dönemin dersleri.. ben ön hazırlık olarak derslerimi oradan görüp istediğim derse hazırlanıyorum.. yani hangi oturumda hangi derse girecen çıkmış sorulardan hemen öğrenebilirsin.. http://www.aciklise.net/genel/acik-lise-soru-arsivi.html