Geç kalmadım umarım?

Foruma Yeni Katılan Arkadaşlar, Kendiniz Burdan Tanıtınız. Not: İsim, Yaş, Şehir Şeklinde...
Sukrukandemir
Konum: Ankara Çankaya Genelkurmay Muhabere Elektronik Bilişim Sistemleri Mebs ve Siber Savunma
İletişim:

Geç kalmadım umarım?

Mesaj gönderen Sukrukandemir » 18 May 2013, 20:28

Selamlar,
zamanında sene 90 annem babam karar vermiş ve ben dünyaya gelmişim. Ardından lise zamanlarında biraz aktif olduğum için meslek lisesine gönderildim. Bana göre olmadığını anladıktan sonra bıraktım. İstanbul'a iş nedeniyle sekiz yıl önce geldim ve bir oyun firmasında jr olarak ise başladım. Kaydımı akşam lisesine verdim. Iki yıl kadar sonra da maddi nedenlerden dolayı bıraktım. Ardından yaş kemale erdiği için askerlik görevine başladım. Yedi aydır ankara genel kurmay(bu kelime ayrı ya da birleşik yayılıyor ancak emin değilim) da askerim. Bu süre zarfında açık lise kaydı yaptırdım. Biraz zor oldu durumu anlamaları ama dilekçe ile hallettim durumu ve alan yok olarak öğrencilik durumum düz lisede kayıtlı. 106 kredi ile kayıt yapıldı. Geçtiğimiz hafta sonu da ilk sınavlarıma girdim. Askerde çok şükür rahat olduğum için ders kitaplarını alıp çalışma imkanım oldu. Ismim şükrü kandemir. Genelde okumayı düşünüyorum forumdaki konuları bilgileri. Sorularım olması halinde biriktirip toplu bir şekilde konu açarak sizlerle iletişime geçeceğim. Herkese bol kredili zihin açıklığı diliyorum.

kibar, heyecanlı, maymun ama iştahlı olanı.

kredisi 106, alan yok.

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Re: Geç kalmadım umarım?

Mesaj gönderen Doçent » 18 May 2013, 21:22

as hoşgeldin şükrü geç kalmış sayılmazsın burda senden daha geç başlayanlar var :D başarılar sana bu yolda :wink:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

DeKaN
Uzman Doktor

Mesaj gönderen DeKaN » 18 May 2013, 23:39

Hoş geldin kardeşim Rabbim yardımcın olsun

Evet psikolog dediği gibi senden daha geç başlayanlar var mesela psikolog kendisi :mrgreen:
İsyan etmişim ben, öyle bir zerreyim ki aleme baş kaldırmışım.

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 19 May 2013, 01:48

DeKaN yazdı:Hoş geldin kardeşim Rabbim yardımcın olsun

Evet psikolog dediği gibi senden daha geç başlayanlar var mesela psikolog kendisi :mrgreen:

ama ama ben elde olmayan sebeblerden dolayı :D ama hep rüyalarımda okul sırasında görürdüm kendimi demekki içimde böyle bir istek vardı ama zman ve mekan şartlar buguneymiş kısmet yani :D okumanın yaşıda yokmuş gerçekten ispatlıyoruz bi nevi :mrgreen:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
Hayatmı'OdaNe
Doçent

Mesaj gönderen Hayatmı'OdaNe » 19 May 2013, 02:21

welcomee

Sukrukandemir
Konum: Ankara Çankaya Genelkurmay Muhabere Elektronik Bilişim Sistemleri Mebs ve Siber Savunma
İletişim:

Mesaj gönderen Sukrukandemir » 20 May 2013, 04:27

Içim rahatladı yahu konulara göz attım aslında çoğu kişiden iyi durumdayım şimdi gelir gelmez artistik patinaj çekmeyeyim ama gayet iyi ya :) sevgi pıtırcığı oldum bir anda. Hoş bulduk (telefon bu kelimeyi ayrı yazıyor doğrusu hangisi acaba?) cümleten sizler ne durumdasınız krediler dersler falan nasıl gidiyor?
Psikolog olup açık lise devam etmek de enteresan olmuş :)
kibar, heyecanlı, maymun ama iştahlı olanı.

kredisi 106, alan yok.

“Kendinizi Tanıtın” sayfasına dön