Sayısal derslere nasıl çalışmak lazım.

Sınavlar Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Konig
Acemi

Sayısal derslere nasıl çalışmak lazım.

Mesaj gönderen Konig » 22 May 2013, 20:16

Merhabalar , matematik , kimya , fizik , geometri ve coğrafya bu derslere nasıl çalışmak lazım ben hiç altyapım yok özellikle matematik ve geometri nasıl çalışmamı önerirsiniz altyapım 0 hiç bir şey bilmiyorum .

Antrenmanlarla matematik 1 kitabını aldım fayda eder mi ?

Klavye ile imza atılmaz :) .

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: Sayısal derslere nasıl çalışmak lazım.

Mesaj gönderen kripton » 22 May 2013, 22:17

Konig yazdı:Merhabalar , matematik , kimya , fizik , geometri ve coğrafya bu derslere nasıl çalışmak lazım ben hiç altyapım yok özellikle matematik ve geometri nasıl çalışmamı önerirsiniz altyapım 0 hiç bir şey bilmiyorum .

Antrenmanlarla matematik 1 kitabını aldım fayda eder mi ?
Benim de altyapım pek yoktu. Ama açık lise kitabına ek olarak konu anlatımlı bir üniversiteye hazırlık kitabından destek aldım çok faydası oldu. Konulara çalıştıktan sonra bol soru çözüp eksiklerini tesbit edebilirsin.

Ekol hoca sitesinden faydalandım ben. BAşka siteler de var hangisinin anlatımını beğenirsen oradan da destek alabilirsin. Sınava yakın da bol çıkmış soru çöz. Bunun da faydası oluyor.

Aslında coğrafya aşırı zor değil. Onu sadece aöl kitabı ile halledebilirsin. Diğer dersleri sana anlatabilecek aile bireyi varsa o da çok güzel oluyor.

Ben de en çok matematik ve geometri de zorlanmıştım. Geometri dersini sadece aöl kitabından çalışmıştım sanırım. Sınav sabahı da erken kalkıp anlamasam bile zorla tekrar çalıştım. ŞAka gibi ama notum düşük bile olsa geçebildim.

Matematik kitapları biraz hatalıydı benim ve üniye hazırlık kitapları çok işime yaramıştı.

Fizik dersini evdekiler anlattı sağolsunlar. Kimya da da biraz evdekilerden biraz ekol hocada destek alarak çalıştım.
Resim

Kullanıcı avatarı
Z.Krts
Acemi

Re: Sayısal derslere nasıl çalışmak lazım.

Mesaj gönderen Z.Krts » 23 May 2013, 05:04

Merhabalar...

Ben Fizik Kimya Ve Biyolojiden Kurtuldum...:)) Fizik İçin Size http://www.lisefizik.com/fizik-video/fi ... olari.html Bu Linki Önerebilirim... Ben Faydasını Gördüm... Umarım Sizlerin de İşine Yarar...

Matematik Ve Geometri... Bu Dersler Kesin Muaf Olurum Dediğim Derslerdi... Ama Bulduğum Bir Site Bana Yardımcı Oldu... Mayıs Sınavında İyi Sonuç Bekliyorum Bunlardan Ocakta Kalmıştım...:)) http://www.senolhoca.com/ Bu Linke Tıklayarak Göz Atabilirsiniz...

Çıkmış Sorulara Çalışmakta İyi Oluyor... İnsanın Zihnine Daha iyi Yerleşiyor Öyle....

Umarım Yardımcı Olur Sizlere de...
Geç Olsun Güç Olmasın Dedik Girdik Bir Yola... Rabbim Sen Yüzümüzü Kara Çıkartma...(Amin)

“Sınavlar” sayfasına dön