Bu durumda ne yapmalıyım?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
busearzum

Bu durumda ne yapmalıyım?

Mesaj gönderen busearzum » 24 May 2013, 17:28

Arkadaşlar 3. dönem sınavlarınada gireceğim. Fakat acil bir durum çıktı annemin yanına almanyaya gitmem gerekiyor haziranın ilk haftası. Sınava yakın dönerim fakat kitaplar konusunda tedirginim :S Acaba kitapları zamanından önce alma ihtimalim varmı? Mazeretle filan yada satın alabilirmiyim? 2 kitap bile alsam yeter bana. :s Of çok darda kaldım. Lütfen yardım edin arkadaşlar.

emrahk
Onursal Üye

Re: Bu durumda ne yapmalıyım?

Mesaj gönderen emrahk » 24 May 2013, 19:25

Semtinde kitap veren yere seçeceğin muhtemel ders kitaplarıyla gidersen yardımcı olurlar. Eğer vermezlerse internetten e-kitap olarak çalışırsın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

busearzum

Mesaj gönderen busearzum » 25 May 2013, 01:16

Gitmeyi düşünüyorum zaten bakalım umarım yardımcı olurlar aksi taktirde internetimde olmayacağından muhtemelen sorun yaşayacağım. Cevabınız ve ilginiz için teşekkürler.

Kullanıcı avatarı
emrah42
Onursal Üye
İletişim:

Mesaj gönderen emrah42 » 25 May 2013, 01:28

Kitapların aynısı aöl nin resmi sitesinde pdf formatında var ama kitap istiyorsan eğer Halk eğitim merkezine var durumu açıkla bence istediğin kitapları veriler eger kitapları vermezlerse hangi kitaplar lazım form'a yaz elinde olan karğo ile yollasın. Başka bir fikri olan varsa paylaşsın lütfen yardımcı olalım.

Not: Kitapları pdf formatında flash bellege yükleye bilirsin internet olmasa dahi yanında küçük bir notebook veya tabletde derslere çalışabilirsin.
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 25 May 2013, 06:23

tanıdık aileden biri kitaplarını alıp kargoyla gönderebilir bu gayet mantıklı :roll:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön