Bu durumda ne yapmalıyım?
Bu durumda ne yapmalıyım?
Arkadaşlar 3. dönem sınavlarınada gireceğim. Fakat acil bir durum çıktı annemin yanına almanyaya gitmem gerekiyor haziranın ilk haftası. Sınava yakın dönerim fakat kitaplar konusunda tedirginim :S Acaba kitapları zamanından önce alma ihtimalim varmı? Mazeretle filan yada satın alabilirmiyim? 2 kitap bile alsam yeter bana. :s Of çok darda kaldım. Lütfen yardım edin arkadaşlar.
Re: Bu durumda ne yapmalıyım?
Semtinde kitap veren yere seçeceğin muhtemel ders kitaplarıyla gidersen yardımcı olurlar. Eğer vermezlerse internetten e-kitap olarak çalışırsın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Gitmeyi düşünüyorum zaten bakalım umarım yardımcı olurlar aksi taktirde internetimde olmayacağından muhtemelen sorun yaşayacağım. Cevabınız ve ilginiz için teşekkürler.
Kitapların aynısı aöl nin resmi sitesinde pdf formatında var ama kitap istiyorsan eğer Halk eğitim merkezine var durumu açıkla bence istediğin kitapları veriler eger kitapları vermezlerse hangi kitaplar lazım form'a yaz elinde olan karğo ile yollasın. Başka bir fikri olan varsa paylaşsın lütfen yardımcı olalım.
Not: Kitapları pdf formatında flash bellege yükleye bilirsin internet olmasa dahi yanında küçük bir notebook veya tabletde derslere çalışabilirsin.
Not: Kitapları pdf formatında flash bellege yükleye bilirsin internet olmasa dahi yanında küçük bir notebook veya tabletde derslere çalışabilirsin.
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
tanıdık aileden biri kitaplarını alıp kargoyla gönderebilir bu gayet mantıklı 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.