Tamamen yeni kayıt

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
aknykc

Tamamen yeni kayıt

Mesaj gönderen aknykc » 26 May 2013, 22:20

merhaba arkadaşlar,
ben bu yıl lise 3.sınıfı bitireceğim. Lise 4e geçmeden düz liseden tasdiknamemi alıp ygs ve lys sınavlarına daha iyi çalışabilmek için açıköğretim lisesine yazılmak istiyorum. Alttan dersim yok. her sene ortalamam ile rahatça geçtim. Okuldan tasdiknamemi ne zaman alayım? ve 2013-2014 açıköğretim dönemine kayıtlar ne zaman başlıyor öğrenmek istiyorum.
Teşekkürler :)

Kullanıcı avatarı
elif işlek
Uzman Doktor

Re: Tamamen yeni kayıt

Mesaj gönderen elif işlek » 26 May 2013, 23:30

aknykc yazdı:merhaba arkadaşlar,
ben bu yıl lise 3.sınıfı bitireceğim. Lise 4e geçmeden düz liseden tasdiknamemi alıp ygs ve lys sınavlarına daha iyi çalışabilmek için açıköğretim lisesine yazılmak istiyorum. Alttan dersim yok. her sene ortalamam ile rahatça geçtim. Okuldan tasdiknamemi ne zaman alayım? ve 2013-2014 açıköğretim dönemine kayıtlar ne zaman başlıyor öğrenmek istiyorum.
Teşekkürler :)
en erken yeni kayıt eylülde yapılıyor sende ona göre okul kapandıktan sonra tasdiknameyi alabilirsin
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"

Kullanıcı avatarı
mavigöz
Uzman Doktor

Mesaj gönderen mavigöz » 27 May 2013, 00:55

temmuzda yeni kayıt olmuyo mu sadece kayıt yenileme mi yapılıyo ?

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 27 May 2013, 18:56

Temmuz sınavı için başvurular başladığında sadece "kayıt yenileme" yapılıyor, yeni kayıt alınmıyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

aknykc

Mesaj gönderen aknykc » 28 May 2013, 04:25

peki kayıta ne zaman nerede gidiyoruz? eylülde lise başlamadan önce gidip tasdiknamemizi alıp kayıt yaptırabilir miyiz?
bide düz lise olacak açıköğretim değil mi? yani sadece sınavdan sınava gideceğiz?

Kullanıcı avatarı
elif işlek
Uzman Doktor

Mesaj gönderen elif işlek » 28 May 2013, 19:21

aknykc yazdı:peki kayıta ne zaman nerede gidiyoruz? eylülde lise başlamadan önce gidip tasdiknamemizi alıp kayıt yaptırabilir miyiz?
bide düz lise olacak açıköğretim değil mi? yani sadece sınavdan sınava gideceğiz?
31 ağustostan sonra(tastiknameni alarak)herhangi bir halk eğitim merkezine gidip yeni kayıt yapacaksın tabi 25 lira bankaya para yatıracaksın onun dekontuyla gideceksin..
açıköğretimde düz lise (yani genel lise) veya meslek lisesine kayıt yapabiliyorsun
açıköğretimde 2 dönem var ve ikisinde de sınav yapılıyor(biri ocakta diğeri mayısta) eğer yaşın 18 ise veya 18 yaşından gün almış isen 3.dönem sınavına da girebiliyorsun bu sınav temmuzda yapılıyor...
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön