Ekonomi Kitabı
Ekonomi Kitabı
Ekonomi kitabi 1 -2 olan kitaba internet sitesinden baktım. sayfanın altında "Bu ders notunun ünitelerinin tamamı Ekonomi 1 ve Ekonomi 2 olarak okutulacaktır." diye yazıyor. hem 1 de hem 2 de aynı sorularmı çıkacak? Ben bunu anladım.
Mezun / Genel Kültür Alanı
Re: Ekonomi Kitabı
Ben o kitabın ilk 10 sayfasını okuyup bırakmıştım ve sonrasında mantık yürüterek Ekonomi - 1'den 70 puan ile geçtimsupernova yazdı:Ekonomi kitabi 1 -2 olan kitaba internet sitesinden baktım. sayfanın altında "Bu ders notunun ünitelerinin tamamı Ekonomi 1 ve Ekonomi 2 olarak okutulacaktır." diye yazıyor. hem 1 de hem 2 de aynı sorularmı çıkacak? Ben bunu anladım.

Ekonomik - 2 tercih etmedim

Çıkmış sorularına baksan belki daha iyi anlayabilirsin o dersi

Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
bu dönem bende ekonimi 2 den sınava gireceğim.ekononi 1 e calıştığımız kitaptan mı sorumluyum ?? yardımcı olurmusunuz
Ben girdiğimde Ekonomi 1 ve Ekonomi 2 Kitabı aynı kitap idi, alternatif olarak aol'ün sitesinden aynı kitap mı diye de bakabilirsiniz.beste. yazdı:bu dönem bende ekonimi 2 den sınava gireceğim.ekononi 1 e calıştığımız kitaptan mı sorumluyum ?? yardımcı olurmusunuz
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Ben geçen dönem seçeyim dedim dersi kitaba baktım bu ne ya diyip bi köşeye attım bu sefer mecburen seçiyorum doğru dürüst seçmeli ders kalmadıepidoras yazdı:Ben o kitabın ilk 10 sayfasını okuyup bırakmıştım ve sonrasında mantık yürüterek Ekonomi - 1'den 70 puan ile geçtimsupernova yazdı:Ekonomi kitabi 1 -2 olan kitaba internet sitesinden baktım. sayfanın altında "Bu ders notunun ünitelerinin tamamı Ekonomi 1 ve Ekonomi 2 olarak okutulacaktır." diye yazıyor. hem 1 de hem 2 de aynı sorularmı çıkacak? Ben bunu anladım.
Ekonomik - 2 tercih etmedimzaten seçmeli idi zorunlu olmadığı için o saçma sapan bir kitap ile vakit kaybetmek istemedim
Çıkmış sorularına baksan belki daha iyi anlayabilirsin o dersi

beste. yazdı:bu dönem bende ekonimi 2 den sınava gireceğim.ekononi 1 e calıştığımız kitaptan mı sorumluyum ?? yardımcı olurmusunuz
Ben siteden baktım kitaba şöyle yazıyor. "Bu ders notunun ünitelerinin tamamı Ekonomi 1 ve Ekonomi 2 olarak okutulacaktır."
Arkadaşlar Size Tavsiyem Ekonomi Dersleri İçin Kitapla Uğraşmayın... Çıkmış Sorulara Göz Atmanız Yeterli...
Ekonomi 1 den Bir Kaç Teste Bakıp Bırakmıştım.. 60 Aldım...
Ekonomi 2 de Biraz Daha Üstüne Oldum... Biraz Daha Fazla Çıkmış Sorulara Göz Attım... Full Bekliyorum....
Mayıstaki Ekonomi 2 Soruları Tamamen Çıkmış Sorulardı Zaten
Gözünüzde Büyütmeyin Biraz Mantıkla Bile Geçersiniz Bence...
Kolay Gelsin Herkese...
)
Ekonomi 1 den Bir Kaç Teste Bakıp Bırakmıştım.. 60 Aldım...
Ekonomi 2 de Biraz Daha Üstüne Oldum... Biraz Daha Fazla Çıkmış Sorulara Göz Attım... Full Bekliyorum....
Mayıstaki Ekonomi 2 Soruları Tamamen Çıkmış Sorulardı Zaten

Gözünüzde Büyütmeyin Biraz Mantıkla Bile Geçersiniz Bence...
Kolay Gelsin Herkese...

Geç Olsun Güç Olmasın Dedik Girdik Bir Yola... Rabbim Sen Yüzümüzü Kara Çıkartma...(Amin)
geçmiş soruları ve resmi siteden kitaba baktım aynı kitaptan sorumluyuz.
ekonimi 1 i gecen, calışmadan bile 2sini gecer ama yinede gecmiş sorulara bakmakta fayda var 

yinede kitabı okumakta fayda var ne kadar mantıklada geçilebilcek ders olsa bile 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Bende senin gibi düşünen biriyim. Taki bu sabaha kadar o kitap eline geçsin ve oku en fazla 6 sayfa dayanırsınpskolog yazdı:yinede kitabı okumakta fayda var ne kadar mantıklada geçilebilcek ders olsa bile

bende nasıl okuduğumu allah bilir bu kadar sıkıcımı olur bi kitap
en sonunda demişimdir oku bitsinde kurtul 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Ekonomi Kitabını Merak Etmeye Başladım Şimdi...
O Kadar mı Kötü Yaaa...
Neyse Nasılsa Bitti Bu Saatten Sonra Merakım İçimde Kalsın Artık....

Geç Olsun Güç Olmasın Dedik Girdik Bir Yola... Rabbim Sen Yüzümüzü Kara Çıkartma...(Amin)