Lys Giriş Yerleri Açıklandı

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
merd0
Yardımcı Uzman

Lys Giriş Yerleri Açıklandı

Mesaj gönderen merd0 » 06 Haz 2013, 03:23

2013 Mezun :)

AytenO
Yardımcı Uzman

Re: Lys Giriş Yerleri Açıklandı

Mesaj gönderen AytenO » 06 Haz 2013, 16:57

bu sınava girecek olanlara başarılar... umarım Allah hepinizin gönlüne göre verir. istediğiniz puanı alır istediğiniz yere yerleşirsiniz (:
Ya söyleyen, öğreten bilgin ol, ya dinleyen belleyen öğrenci, üçüncüsü olma.

KGamze
Doçent

Mesaj gönderen KGamze » 06 Haz 2013, 23:23

Beni çok uzak yerlere vermişler. Bir tanesi sadece yakında. Diğer ikisi çok uzak biri zaten üniversiteye çıkmış tıp fakültesi diş hekimliği kampüsü ikisininde yerini bilmiyorum artık önceden gidip bulmaya çalışacağım. Böylelikle ilk kez adımımı üniversiteden içeri atacağım. :mrgreen:

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 07 Haz 2013, 00:21

yiğenim giriyor bu sınava inşallah tüm öğrenciler için başarılı emeklerinin karşılığını alacakları bir sınav olur...ygs sınavında sınav sonrası ağlayanları görünce üzülmüştüm gerçekten kolay deil allah yardımcıları olsun :wink:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

AytenO
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen AytenO » 07 Haz 2013, 15:46

KGamze yazdı:Beni çok uzak yerlere vermişler. Bir tanesi sadece yakında. Diğer ikisi çok uzak biri zaten üniversiteye çıkmış tıp fakültesi diş hekimliği kampüsü ikisininde yerini bilmiyorum artık önceden gidip bulmaya çalışacağım. Böylelikle ilk kez adımımı üniversiteden içeri atacağım. :mrgreen:

bu diş hekimliği fakültesi Yuvacık ta olanmı acaba :?:
Ya söyleyen, öğreten bilgin ol, ya dinleyen belleyen öğrenci, üçüncüsü olma.

KGamze
Doçent

Mesaj gönderen KGamze » 08 Haz 2013, 03:11

bu diş hekimliği fakültesi Yuvacık ta olanmı acaba :?: [/quote]
Bugün sınav giriş belgemi çıkarttım ve baktım ki diş hekimliği diye bir şey yazmıyormuş ösymnin bana yaptığı bir şaka bu herhalde :shock: Ama öyle olsaydı Yuvacık'ta diye biliyorum bende.

KOÜ Tıp Fakültesi B1 Blok Umuttepe Merkez Yerleşkesi Tıp Fakültesi Umuttepe; yalnız böyle bir adres verilişi yok. Merkez yerleşkesi anıt parktaki ama umuttepe de tıp fakültesi ya da ben anlayamıyorum başıma sınav stresi ve heyecanı vurdu.

Umuttepeye önceden gitmeme gerek yok zaten hastanenin yanındaki blok sanırım. Çünkü sanal turda baktım tıp fakültesi umuttepe kampüsü içerisinde değil hastanenin içerisinde olarak görünüyor. Böylece sadece Alikahya ya önceden gidip bakacağım
diğer sınav yerim Kuruçeşme'de orayıda biliyorum.

besy
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen besy » 08 Haz 2013, 05:36

Hiç açıklamasalarmış daha iyiymiş. İkisi de cehennemin dibinde.
Allah'tan uzak olsa da ytü'ye daha önce gitmiştim, yolu biliyorum.

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön