Lys Giriş Yerleri Açıklandı
Re: Lys Giriş Yerleri Açıklandı
bu sınava girecek olanlara başarılar... umarım Allah hepinizin gönlüne göre verir. istediğiniz puanı alır istediğiniz yere yerleşirsiniz (:
Ya söyleyen, öğreten bilgin ol, ya dinleyen belleyen öğrenci, üçüncüsü olma.
Beni çok uzak yerlere vermişler. Bir tanesi sadece yakında. Diğer ikisi çok uzak biri zaten üniversiteye çıkmış tıp fakültesi diş hekimliği kampüsü ikisininde yerini bilmiyorum artık önceden gidip bulmaya çalışacağım. Böylelikle ilk kez adımımı üniversiteden içeri atacağım. 

yiğenim giriyor bu sınava inşallah tüm öğrenciler için başarılı emeklerinin karşılığını alacakları bir sınav olur...ygs sınavında sınav sonrası ağlayanları görünce üzülmüştüm gerçekten kolay deil allah yardımcıları olsun 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
KGamze yazdı:Beni çok uzak yerlere vermişler. Bir tanesi sadece yakında. Diğer ikisi çok uzak biri zaten üniversiteye çıkmış tıp fakültesi diş hekimliği kampüsü ikisininde yerini bilmiyorum artık önceden gidip bulmaya çalışacağım. Böylelikle ilk kez adımımı üniversiteden içeri atacağım.
bu diş hekimliği fakültesi Yuvacık ta olanmı acaba

Ya söyleyen, öğreten bilgin ol, ya dinleyen belleyen öğrenci, üçüncüsü olma.
bu diş hekimliği fakültesi Yuvacık ta olanmı acaba
[/quote]
Bugün sınav giriş belgemi çıkarttım ve baktım ki diş hekimliği diye bir şey yazmıyormuş ösymnin bana yaptığı bir şaka bu herhalde
Ama öyle olsaydı Yuvacık'ta diye biliyorum bende.
KOÜ Tıp Fakültesi B1 Blok Umuttepe Merkez Yerleşkesi Tıp Fakültesi Umuttepe; yalnız böyle bir adres verilişi yok. Merkez yerleşkesi anıt parktaki ama umuttepe de tıp fakültesi ya da ben anlayamıyorum başıma sınav stresi ve heyecanı vurdu.
Umuttepeye önceden gitmeme gerek yok zaten hastanenin yanındaki blok sanırım. Çünkü sanal turda baktım tıp fakültesi umuttepe kampüsü içerisinde değil hastanenin içerisinde olarak görünüyor. Böylece sadece Alikahya ya önceden gidip bakacağım
diğer sınav yerim Kuruçeşme'de orayıda biliyorum.

Bugün sınav giriş belgemi çıkarttım ve baktım ki diş hekimliği diye bir şey yazmıyormuş ösymnin bana yaptığı bir şaka bu herhalde

KOÜ Tıp Fakültesi B1 Blok Umuttepe Merkez Yerleşkesi Tıp Fakültesi Umuttepe; yalnız böyle bir adres verilişi yok. Merkez yerleşkesi anıt parktaki ama umuttepe de tıp fakültesi ya da ben anlayamıyorum başıma sınav stresi ve heyecanı vurdu.
Umuttepeye önceden gitmeme gerek yok zaten hastanenin yanındaki blok sanırım. Çünkü sanal turda baktım tıp fakültesi umuttepe kampüsü içerisinde değil hastanenin içerisinde olarak görünüyor. Böylece sadece Alikahya ya önceden gidip bakacağım
diğer sınav yerim Kuruçeşme'de orayıda biliyorum.
Hiç açıklamasalarmış daha iyiymiş. İkisi de cehennemin dibinde.
Allah'tan uzak olsa da ytü'ye daha önce gitmiştim, yolu biliyorum.
Allah'tan uzak olsa da ytü'ye daha önce gitmiştim, yolu biliyorum.