2013 Ek Sınav
2013 Ek Sınav
Arkadaşlar Eylül'de ek sınav yaparlarmı acaba? Bilgisi olan varmı 

Mezun / Genel Kültür Alanı
Re: 2013 Ek Sınav
yüksek ihtimal olacak.
Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır
Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır
Yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardır
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır
inş yapılır ihtiyacı olanlar faydalanır. Zaten geleneksel olmaya basladı gelenek inş bu yılda bozulmaz..
Bende öyle düşünüyorum. Çünkü çok iyi bir şey insanların 10,20 kredisi kalıyor bitime ocak ayını beklemeleri gerekmiyor inş. Yaparlar ek sınav.
Mezun / Genel Kültür Alanı
Olur merak etme..supernova yazdı:Bende öyle düşünüyorum. Çünkü çok iyi bir şey insanların 10,20 kredisi kalıyor bitime ocak ayını beklemeleri gerekmiyor inş. Yaparlar ek sınav.
- GameHunter
- Çırak
- İletişim:
Arkadaşlar bu ek sınavlar hakkında hiç bilgim yok. önümüzdeki sınavda 30 puan full çekersem krediyi doldurabiliyorum ama olurda fire verirsem Ocak ayını beklemek sıkıntı olacak. Ek sınavlara kimler girebilir ? ek sınav içinde para yatıracak mıyız bankaya kaçırmak istemiyorum böyle bir imkan varsa. MEB in sayfasında mı duyuruluyor ek sınavlar. ?
- Jackal4540
- Uzman Doktor
1)Ek sınava herkez girebilir.GameHunter yazdı:Arkadaşlar bu ek sınavlar hakkında hiç bilgim yok. önümüzdeki sınavda 30 puan full çekersem krediyi doldurabiliyorum ama olurda fire verirsem Ocak ayını beklemek sıkıntı olacak. Ek sınavlara kimler girebilir ? ek sınav içinde para yatıracak mıyız bankaya kaçırmak istemiyorum böyle bir imkan varsa. MEB in sayfasında mı duyuruluyor ek sınavlar. ?
2)Ek sınav için bankaya para yatırılacak,normal aol sınavlarına girdiğin gibi.
3)MEB'i bilmiyorum ama aol'nin sayfasında ek sınav duyurusu yapılıyor.
eğer ek sınav yapılmazsa seneye askere alacaklar. inşallah yapılır.sanırım dilekçe filan göndermek gerekiyormuş meb e.dilekçe göderileceği zaman konuşup hep berber yollayalım.giren girmeyen herkeden destek bekliyoruz 

- Jackal4540
- Uzman Doktor
Ben zaten girmesem bile istek gönderiyorum,Öğrenciler okulu erken bitirsin diye birde zorunlu ders denen baş belası bir sistem var zaten öğrenciler 2 dönemlik sınavda hangi dersleri yetiştirsinler ek sınav yapmamaları haksızlık olur.kkaann yazdı:eğer ek sınav yapılmazsa seneye askere alacaklar. inşallah yapılır.sanırım dilekçe filan göndermek gerekiyormuş meb e.dilekçe göderileceği zaman konuşup hep berber yollayalım.giren girmeyen herkeden destek bekliyoruz
- GameHunter
- Çırak
- İletişim:
Teşekkürler birde en az 8 dönem sınava girmiş olma şartı var sanırım. Ben henüz 7 kez girdim önümüzdeki sınav 8 olacak.Jackal4540 yazdı:1)Ek sınava herkez girebilir.
2)Ek sınav için bankaya para yatırılacak,normal aol sınavlarına girdiğin gibi.
3)MEB'i bilmiyorum ama aol'nin sayfasında ek sınav duyurusu yapılıyor.
Talep için dilekçe, email göndermek gerekiyorsa gönderelim yapsınlar ek sınav.
Jackal4540 yazdı:Ben zaten girmesem bile istek gönderiyorum,Öğrenciler okulu erken bitirsin diye birde zorunlu ders denen baş belası bir sistem var zaten öğrenciler 2 dönemlik sınavda hangi dersleri yetiştirsinler ek sınav yapmamaları haksızlık olur.kkaann yazdı:eğer ek sınav yapılmazsa seneye askere alacaklar. inşallah yapılır.sanırım dilekçe filan göndermek gerekiyormuş meb e.dilekçe göderileceği zaman konuşup hep berber yollayalım.giren girmeyen herkeden destek bekliyoruz
mezun olursam bundan sonra bende sürekli istek göndericem. dediğin gibi zorunlu dersler gercekten baş belası. 170 kredım var onumzdekı sınavda 192 yi tammlarım ama zorunlu derslerden kalan var baya :/
Ek sınava girebilmek için;GameHunter yazdı:Arkadaşlar bu ek sınavlar hakkında hiç bilgim yok. önümüzdeki sınavda 30 puan full çekersem krediyi doldurabiliyorum ama olurda fire verirsem Ocak ayını beklemek sıkıntı olacak. Ek sınavlara kimler girebilir ? ek sınav içinde para yatıracak mıyız bankaya kaçırmak istemiyorum böyle bir imkan varsa. MEB in sayfasında mı duyuruluyor ek sınavlar. ?
toplam döneminizin 8 veya üzeri olması
192 krediyi tamamlamak için en az (30 kredi açığınız) olması ( aynı şekilde alan kredisi 80 tamamlanacak )
Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır
umarım ek sınav yapılır bnmde ihtiyacım olabilir. sınav sonucları acıklansında. bunun için yapabileceğimiz bişey varmı?
- GameHunter
- Çırak
- İletişim:
Hocam burayı yanlış mı yazdınız ben mi yanlış anladım.ghost38 yazdı:toplam döneminizin 8 veya üzeri olması
192 krediyi tamamlamak için en az (30 kredi açığınız) olması ( aynı şekilde alan kredisi 80 tamamlanacak )
192 krediyi tamamlamak 10-15 krediye ihtiyacım olsa ek sınavlara katılamıyor muyum ? o zaman ne anlamı var 30 krediden fazla varsa zaten acele etmeme gerek yok önemli olan 3-5 kredisi kalanların vakit kaybetmemesi değil mi.

Dediğiniz gibiyse moralim bozuldu şimdi