Umarım hepimiz girdiğimiz sınavlarda başarılı oluruz, ve sınava kadar ettiğimiz dualarda birbirimize de dua ederiz.

Hiç bozma morelini Gamzecim, gerçekten sorular kazık dedikleri tarzdandı. Ve giren neredeyse herkes dehşete düşmüş. 4 yıl sayısal okumuş ve 2. yıla sarkmış kolej öğrencisi olan bi arkadaşım da girdi bizimle, en fazla 10 mat. netim var diyo. Elimizden geleni yaptık.KGamze yazdı:Matematik ve geometri ful yanlış.
enteresan bi yorum olmuş..besy yazdı:Sınava iki hafta kala formalite icabı biraz göz attım kitapla. Nasılsa bu yıl için ümidi kesmiştim nasıl olsa. Ama denemelerde hiç tahmin etmediğim kadar net çıkarıdığım için, biraz moralim düzelmişti.
Ama gel gör ki adamlar yememiş içmemiş "aynı anda bu kadar insanın hayatına nasıl edebiliriz" temalı sorular hazırlamışlar.
Çok da başarılı olmuşlar, tebrik ederim.
yel1z yazdı:enteresan bi yorum olmuş..besy yazdı:Sınava iki hafta kala formalite icabı biraz göz attım kitapla. Nasılsa bu yıl için ümidi kesmiştim nasıl olsa. Ama denemelerde hiç tahmin etmediğim kadar net çıkarıdığım için, biraz moralim düzelmişti.
Ama gel gör ki adamlar yememiş içmemiş "aynı anda bu kadar insanın hayatına nasıl edebiliriz" temalı sorular hazırlamışlar.
Çok da başarılı olmuşlar, tebrik ederim.
Yazdıklarım içimden geçenlerin yumuşatılmış hali. Hepsini yazsaydım uçuruldum herhalde.KGamze yazdı:besy, ağzından bal damlıyor.
Çoğumuzun kötü geçti ise puanlar düşecektir büyük bir ihtimalle.
En iyisi ygs için hazırlanmaya başlamak. Ya da ben ygs için zaman haracamayıp lys 5 için çalışmaya başlayayım.KGamze yazdı:Bende umudu kestim eşit ağırlıktan tercih yapacaktım ve geometri, matematik 0 sadece edebiyat ve coğrafya kurtaramaz beni.