saatler azaldı
saatler azaldı
Arkadaşlar azıcık bir vakit kaldı sınav sonuçlarını öğrenmeye hadi hayırlısı olsun bakalım yat caz kalkcax oğrencez sonuçlarımızı
Re: saatler azaldı
Ben sabahlamazsam iyidir. 

Ben hem flim izliyorum hemde siteye bakıyorum flimden hiç bişe anlamadım 

Mezun / Genel Kültür Alanı
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Sınav sonuçları heyecanından dolayıdırsupernova yazdı:Ben hem flim izliyorum hemde siteye bakıyorum flimden hiç bişe anlamadım

Bu gibi vakalar çoğu kişide görülür buna tıp dalında huzursuz sınav sendromu diyoruz

-
Bence yatın uyuyun sabahları kalktığınızda sonuçlara bakmak daha heyecanlı oluyor,hem sabahleyin kendinize gelmiş olursunuz hemde mutlu ve heyecanlı kalkmış olursunuz 

yatıp uyumayıp aöl sitesine bakıyorsan buna öğrenci denir belirtileri heycan sabırsızlık merak
yalan yok baktım bende hiç bu satte yüklerler mi 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
şuan bende kredi bilgileri eki hiç gözükmüyor baya bi yükleme yapılıyor galiba 

sizi görünce geçen seneki heyecanım ve stresim aklıma geldi. hey gidi günler hey.. gercekten başka başka duygular.. umarım herkez tez zamanda mezun olur. ve bu sınav sonucunda da olmuştur : )
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
Aslında geç yayınladıkları için bizlere herdersten ekstra 5 puan verseler nasıl olur?
Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.
hala bekliyoruzzz...cok az kalmış olmalı 1-2 saate acıklanır herhalde

emrah42 yazdı:Aslında geç yayınladıkları için bizlere her dersten ekstra 5 puan verseler nasıl olur?
Ben şahsen söyleyeyim kabul etmezdim çünkü insan emeğiyle kazanması daha güzel bir duygu. Geç açıkladılar diye 5 puan mantıksız ama adamlar da haklılar bir yandan Türkiye' miz de 75 milyon insan var bu insanların 40 milyonu sınava giriyorlar gerek SBS,YGS,LYS,DGS,AÖL Ehliyet sınavları vesaire vesaire bunların hepsi Ankara'nın pençesinden geçer

Gece 1'e kadar bekledim sonuç açıklanmadı uyudum sabah 10:30 gözlerimi açar açmaz hemen laptop'uma sarıldımJackal4540 yazdı:Sınav sonuçları heyecanından dolayıdırsupernova yazdı:Ben hem flim izliyorum hemde siteye bakıyorum flimden hiç bişe anlamadım![]()
Bu gibi vakalar çoğu kişide görülür buna tıp dalında huzursuz sınav sendromu diyoruz

Mezun / Genel Kültür Alanı