Universite için mezuniyet ek sınav
Universite için mezuniyet ek sınav
149 kredim var bu sınavdan 20 kredi bekliyorum 169 kredi olucak . temmuz da da 20 kredi bekliyorum sayısal derslerden muaf olucam cünkü geçme ihtimalim yok herneyse . ek sınava kalıcam ek sınavla tercihler okul puanı okulun başlama tarihi çakışmıyor mu ? cünkü baya bi geç açıklanıyor mezuniyet olayları da aynı şekilde geç bitiyor . Nasıl olucak
Re: Universite için mezuniyet ek sınav
ösym açık liseden gelen öğrencilerin ek sınav, açıklanma gibi uzuyacak tarihlere kadar hak veriyor. tabi istediğin ünvisertenin kontenjanı dolmadıgı takdirde. ( yazıyı başka bi sitede okumuştum )
Tercihleri önce yapıyoruz kontenjan varsa giricem zaten de sonrası sıkıntı gibi . Bu arada açıklandı sonuçlar 161 kredim var . mezuniyete cok yakınımhaktan19 yazdı:ösym açık liseden gelen öğrencilerin ek sınav, açıklanma gibi uzuyacak tarihlere kadar hak veriyor. tabi istediğin ünvisertenin kontenjanı dolmadıgı takdirde. ( yazıyı başka bi sitede okumuştum )
bitmiş....danger70 yazdı:Tercihleri önce yapıyoruz kontenjan varsa giricem zaten de sonrası sıkıntı gibi . Bu arada açıklandı sonuçlar 161 kredim var . mezuniyete cok yakınımhaktan19 yazdı:ösym açık liseden gelen öğrencilerin ek sınav, açıklanma gibi uzuyacak tarihlere kadar hak veriyor. tabi istediğin ünvisertenin kontenjanı dolmadıgı takdirde. ( yazıyı başka bi sitede okumuştum )
161 kredin var temmuz sınavı ve olursa ek sınav var çalışırsan 192 ye ulaşabilirsin. işallah istediğin bölüme yerleşirsin. bu arada ben mesleki açıktayım 112 kredim var
seneye mezun olcam işallah 

haktan19 yazdı:161 kredin var temmuz sınavı ve olursa ek sınav var çalışırsan 192 ye ulaşabilirsin. işallah istediğin bölüme yerleşirsin. bu arada ben mesleki açıktayım 112 kredim varseneye mezun olcam işallah
Evet inş mezun olucam fakat geç mezun olucam . Umarım ek sınav mezuniyet falan universiteye girmeme engel olmaz cünkü hem lise bitiyor hem bir uniye girerim kesin. Tek sorun zaman . Uyuşmazsa yandık