O zaman mezun olmakta istemiyorsundurpskolog yazdı:tebrikler ne diyelim darısı hep bizim başımızamezun olanları sevmiyorum
Jackal4540 yazdı:O zaman mezun olmakta istemiyorsundurpskolog yazdı:tebrikler ne diyelim darısı hep bizim başımızamezun olanları sevmiyorum
Diplomanı bana verebilirsin mezun olursan
![]()
milne yazdı:bu diploma için bir yere müracat ediyormuyuz ? nerden ne zaman alıcaz ? adresemi geliyor ne oluyor ?
Müracat etmene gerek yok senin bağlı bulunduğun ilde olan halk eğitim merkezine gelicek 2 ay falan sürer gelmesimilne yazdı:milne yazdı:bu diploma için bir yere müracat ediyormuyuz ? nerden ne zaman alıcaz ? adresemi geliyor ne oluyor ?
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.İnşallah sizede kısa zamanda mezun olmak nasip olur.Jackal4540 yazdı:Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.Bu diploma notu konusunda kafama takılan çok soru var.
Çok çalışıp eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Kimya Mühendisliğini kazanmak istiyordum.Puan düşük,Bu bölümü kazanmak için dershaneye kaydımı yaptıracaktım,Diploma notu ile bu bölümü kazanamayacağımı öğrendiğimde hayallerim suya düştü![]()
Liste yapamadım linkini vereyim taban puanlarına bakın:
http://www.2013mersin.net/eskisehir-osm ... nlari.html
Ve Diploma Notum : 57.87