Mezun olmam için
Mezun olmam için
Merhaba değerli dostlar.
Bugün yaptığım son kontrol ile zorunlu derslerimin bittiğini gördüm. Bir kaç kez sınavı aksiliklerle kaçırmış da olsam her şeye rağmen kredim 132. Eğitimime Alansız devam etmekteyim. Mezun olmam için şimdi tek yapmam gereken kredimi 192 yapmak değil mi ?
Bugün yaptığım son kontrol ile zorunlu derslerimin bittiğini gördüm. Bir kaç kez sınavı aksiliklerle kaçırmış da olsam her şeye rağmen kredim 132. Eğitimime Alansız devam etmekteyim. Mezun olmam için şimdi tek yapmam gereken kredimi 192 yapmak değil mi ?
Re: Mezun olmam için
aynen hemşerim 192 yapınca mezunsun.
sağ ol kardeşim bilgi için Allah kolaylık versin herkese.milne yazdı:aynen hemşerim 192 yapınca mezunsun.
-
son girdiğim sınavla 189 kredi oldu ortak ders kalmadı bir kere daha girince kredi almasam bile geçebiliyommu
Maalesef hayır.sahilli37çat yazdı:son girdiğim sınavla 189 kredi oldu ortak ders kalmadı bir kere daha girince kredi almasam bile geçebiliyommu
Ancak 192 krediye ulaştığınızda mezun olabilirsiniz.

> Mezunlar Zümresi'ne dahil.. (202)

-
bir arkadaş öyle söyledi kredim dolmuş sayılıyor dedi sınava girdimmi kreid alıyormuşsun 
o zaman çok çalışmak lazım

o arkadaşını çok merak ettim sadce sınava girmeyle kredi dolsaydısahilli37çat yazdı:bir arkadaş öyle söyledi kredim dolmuş sayılıyor dedi sınava girdimmi kreid alıyormuşsun

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Hayat ne güzel olurdu..pskolog yazdı:o arkadaşını çok merak ettim sadce sınava girmeyle kredi dolsaydısahilli37çat yazdı:bir arkadaş öyle söyledi kredim dolmuş sayılıyor dedi sınava girdimmi kreid alıyormuşsun

arkadaşlar bir sorum daha olacak. bir kaç tane başarısız dersim var bu mezun olmamda sıkıntı çıkartır mı ? başarısız dersimin olmaması gerekiyor mu sanırım bir kaç yazı gördüm de.
Başarısız değil "Zorunlu" Dersinizin kalmaması önemli.lyder53 yazdı:arkadaşlar bir sorum daha olacak. bir kaç tane başarısız dersim var bu mezun olmamda sıkıntı çıkartır mı ? başarısız dersimin olmaması gerekiyor mu sanırım bir kaç yazı gördüm de.

aynen...XcLoW yazdı:Başarısız değil "Zorunlu" Dersinizin kalmaması önemli.lyder53 yazdı:arkadaşlar bir sorum daha olacak. bir kaç tane başarısız dersim var bu mezun olmamda sıkıntı çıkartır mı ? başarısız dersimin olmaması gerekiyor mu sanırım bir kaç yazı gördüm de.