yok hani kızın illa seni takip etmesi mi lazımmatias26 yazdı:hackerandkoch yazdı:bi aşina olamadım gitti şu twitter'a . karıya kıza yazamıyoruz ki illa takip etmesi gerekiyormuş .yöntemi nedir hacıabi ??matias26 yazdı:face kullanmıyorum twitter kullanıyorumhttps://twitter.com/bjk_k_kartal01
valla ben sözlü olduğumdan yazmıyorum dostum sadece Beşiktaşlı ve yakın arkadaşlarımla konuşuyorum
Kimler facebook kullanıyor
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
Re: Kimler facebook kullanıyor

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
iyi tespit :d yok hani merak ettim . kızlar bana yazıyor ben kıza cevap vereyim diyorum olmuyor . takip etmeniz lazım diyor . sizi üstün kılan ne anlamadımpskolog yazdı:![]()
![]()

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
direkt mesaj için onunda seni takip etmesi lazım diye biliyorum..direkt mesaj hariç normal olarakta her insana yazabilirsin...

Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
twittr kullanmıyorum şu son zamanlarda orda herkesin yalan dolanla nasıl dedikodu haberleri yaydığınıda gördükten sonra aman iyiki uzak durmuşum diyorum
ünlüler her attıkları adımı yazarak abuk subuk hallerde bazılarıda senin gibi kız peşinde gülsem mi ağlasam mı
kızları üstün tutan birşey yok tabi twitr yokken de kızlar vardı 

- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
kanka twitterinı verde takip edeyim seni .hergün retweet yaparım yeminlepskolog yazdı:twittr kullanmıyorum şu son zamanlarda orda herkesin yalan dolanla nasıl dedikodu haberleri yaydığınıda gördükten sonra aman iyiki uzak durmuşum diyorumünlüler her attıkları adımı yazarak abuk subuk hallerde bazılarıda senin gibi kız peşinde gülsem mi ağlasam mı

MEZUN
https://twitter.com/bjk_k_kartal01hackerandkoch yazdı:kanka twitterinı verde takip edeyim seni .hergün retweet yaparım yeminlepskolog yazdı:twittr kullanmıyorum şu son zamanlarda orda herkesin yalan dolanla nasıl dedikodu haberleri yaydığınıda gördükten sonra aman iyiki uzak durmuşum diyorumünlüler her attıkları adımı yazarak abuk subuk hallerde bazılarıda senin gibi kız peşinde gülsem mi ağlasam mı
yalnız bana söyle forumdan diye

Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
hackerandkoch yazdı:kanka twitterinı verde takip edeyim seni .hergün retweet yaparım yeminlepskolog yazdı:twittr kullanmıyorum şu son zamanlarda orda herkesin yalan dolanla nasıl dedikodu haberleri yaydığınıda gördükten sonra aman iyiki uzak durmuşum diyorumünlüler her attıkları adımı yazarak abuk subuk hallerde bazılarıda senin gibi kız peşinde gülsem mi ağlasam mı
sen heralde okumadan yorum yapabilme özelliğine sahipsin

yalnız bende okumadan yorum yapmışım benim twitteri vermişim ortalık karıştı hehe

Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
yaw . görmedim ne kızıyonpskolog yazdı:hackerandkoch yazdı:kanka twitterinı verde takip edeyim seni .hergün retweet yaparım yeminlepskolog yazdı:twittr kullanmıyorum şu son zamanlarda orda herkesin yalan dolanla nasıl dedikodu haberleri yaydığınıda gördükten sonra aman iyiki uzak durmuşum diyorumünlüler her attıkları adımı yazarak abuk subuk hallerde bazılarıda senin gibi kız peşinde gülsem mi ağlasam mı
sen heralde okumadan yorum yapabilme özelliğine sahipsinkullanmıyorum ben

MEZUN
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
sen karışma dostum . forum kurtları tartışıyor burdamatias26 yazdı:yalnız bende okumadan yorum yapmışım benim twitteri vermişim ortalık karıştı hehe![]()

MEZUN
matias26 yazdı:yalnız bende okumadan yorum yapmışım benim twitteri vermişim ortalık karıştı hehe![]()

şuraya bi coğ.5 notu almak için girdim muhabbete daldık hadi kolay gelsinnhackerandkoch yazdı:sen karışma dostum . forum kurtları tartışıyor burdamatias26 yazdı:yalnız bende okumadan yorum yapmışım benim twitteri vermişim ortalık karıştı hehe![]()

Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
adam haklı beyler dağılınpskolog yazdı:matias26 yazdı:yalnız bende okumadan yorum yapmışım benim twitteri vermişim ortalık karıştı hehe![]()
![]()
![]()

MEZUN
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
saol hacımmatias26 yazdı:şuraya bi coğ.5 notu almak için girdim muhabbete daldık hadi kolay gelsinnhackerandkoch yazdı:sen karışma dostum . forum kurtları tartışıyor burdamatias26 yazdı:yalnız bende okumadan yorum yapmışım benim twitteri vermişim ortalık karıştı hehe![]()

MEZUN