Evet arkadaşlar bu sene meslek lisesinden geçmiştim açık liseye ve kredim şu an 204 Diploma notu da 86 yazıyor. Durum da mezuniyet incelemesinde olan öğrenci.
Benim şimdi ne yapmam gerek diplomayı almam için, her şeyiyle anlatabilir misiniz ? ( mesleki açıköğretimde değil, normal açıköğretimde okudum. )
Mezuniyet incelemesinde olan öğrenciyim. Ne yapmalıyım ?
Mezuniyet incelemesinde olan öğrenciyim. Ne yapmalıyım ?
En son cranberry tarafından 21 Haz 2013, 05:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: Mezuniyet incelemesinde olan öğrenciyim. Ne yapmalıyım ?
Meslek lisesi kaç kredi ile mezun olunuyor tam bilmiyorum. Mezuniyet şartlarınız tamam ise beklemeniz lazım. Sanırım örgünden geçiş yapanlar bu durumla karşılaşıyorlar. Bu durum ile geçen yılda bir arkadaşımız karşılaşmıştı. Daha net bilgisi olanlar paylaşabilir bilgilerini sizinle.

mesleki açıköğretim değil, normal açıköğretimden okudum. demek istediğim bu süre içinde diploma parası vs. bir şey yatıracak mıyım, kanıt yenileyecek miyim ? beklemeli miyim sadece?kripton yazdı:Meslek lisesi kaç kredi ile mezun olunuyor tam bilmiyorum. Mezuniyet şartlarınız tamam ise beklemeniz lazım. Sanırım örgünden geçiş yapanlar bu durumla karşılaşıyorlar. Bu durum ile geçen yılda bir arkadaşımız karşılaşmıştı. Daha net bilgisi olanlar paylaşabilir bilgilerini sizinle.
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... 57&t=10328
konuya bakabilirsin. cevabını vermistim.. sonrada gidip diploma parasını yatırırsın. 10 tl..
konuya bakabilirsin. cevabını vermistim.. sonrada gidip diploma parasını yatırırsın. 10 tl..
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
bende mezuniyet işlemleri ve diploma bilgileri yazıyor, benim böyle bir sıkıntım yok herhalde incelemeye giren değil mi ?
yok mezunsunuz
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
eyvallah kardeşim sağolasın