2013 ygs-lys bitti:)
2013 ygs-lys bitti:)
arkadaşlar bu yıl ygs-lys sınavına giren arkadaşlara cümleten gecmiş olsun diyorum:
3 sınava girdim genel olarak biraz zorlayıcı sınavlardı lysler.
ygs ise bence basitti.
sonuclar acıklanınca tercih döneminde konuyu güncelleyecegim. tercihlerimi paylaşmak adına.
3 sınava girdim genel olarak biraz zorlayıcı sınavlardı lysler.
ygs ise bence basitti.
sonuclar acıklanınca tercih döneminde konuyu güncelleyecegim. tercihlerimi paylaşmak adına.
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
Re: 2013 ygs-lys bitti:)
hadi geçmiş olsn
lys acıklanınca kesinlikle yaz 

Arkadaşlar hepinize iyi tatiller sonunda bitti evet şimdi bende bileklerimi kesmeye gidiyorum. Kalemle keseceğim!
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
aaa nieeki?
2014 Ygs-Lys için hazırlanmak varda ondan.
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
anam bidahamı gircn kız
- kardelen198
- Uzman Doktor
Sözün bittiği yerdeyim, arafta beklemedeyim. Geçmiş olsun hepimize. Vallahi bu Lys hiç bir sınava benzemiyormuş, eritti bitirdi beni bu maraton istemsiz altı kilo vermişim. Kendimi toplamaya gidiyorum şimdi de. 

Al benden de o kadar. 3 haftada 4 kilo verdim, iştahım kesildi resmen.kardelen198 yazdı:Sözün bittiği yerdeyim, arafta beklemedeyim. Geçmiş olsun hepimize. Vallahi bu Lys hiç bir sınava benzemiyormuş, eritti bitirdi beni bu maraton istemsiz altı kilo vermişim. Kendimi toplamaya gidiyorum şimdi de.
Ama neyse ki bitti işkence, tüm sınav gazılierine geçmiş olsun. Bence hiç takıp, üzülmeyin arkadaşlar. Klişe olacak ama hayatınızın sonu değil bu sınav. Hayattaki herşeyin istediğimiz gibi gitmesi için mucize olması gerekirdi. Ama ne yazık ki mucizeler biz "sıradan" insanlar için değil. Bazen ne yaparsanız yapın olmuyor işte. Ya bıkmadan, sürekli şansınızı deneyeceksiniz ya da yaşamın kontrolünün sizin elinizde olmadığını anlayıp hiç birşeyi umursamayacaksınız. Hatta benim destur edindiğim çok güzel bir söz var ama şimdi buraya yazmayayım. (:
En son besy tarafından 24 Haz 2013, 22:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
yazsana ya merak etiim 

- kardelen198
- Uzman Doktor
ÖSYM ön bilgi amaçlı tercih klavuzu yayınlamış. Lys bitti derdi bitmedi artarak çoğalmaya devam etmekte; elimde değil bende kafaya takmadan yaşanılmış gün yok ki! Allahım ne zormuş ya... 

kardelen198 yazdı:ÖSYM ön bilgi amaçlı tercih klavuzu yayınlamış. Lys bitti derdi bitmedi artarak çoğalmaya devam etmekte; elimde değil bende kafaya takmadan yaşanılmış gün yok ki! Allahım ne zormuş ya...
bircok bölümün kontejanında gözle görünür bir artış mevcut buda sınavın zorlugu ve artışlara baglı olarak bircok bölümde puan düşüşüne sebep olacak demektir.

evet lys boru resmen çok zor sorular. gazteden bir soruya baktım. gazeteye bakmaya iştah kalmadı 

Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
- kardelen198
- Uzman Doktor
Teşekkürler Kripton sağolasın, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.kripton yazdı:Geçmiş olsun hepinize arkadaşlar. Allah yardımcınız olsun.

Mf olup Tıp yazmayı planlasaydım ben de sevinçten havalara uçardım herhalde.soner2 yazdı:kardelen198 yazdı:ÖSYM ön bilgi amaçlı tercih klavuzu yayınlamış. Lys bitti derdi bitmedi artarak çoğalmaya devam etmekte; elimde değil bende kafaya takmadan yaşanılmış gün yok ki! Allahım ne zormuş ya...
bircok bölümün kontejanında gözle görünür bir artış mevcut buda sınavın zorlugu ve artışlara baglı olarak bircok bölümde puan düşüşüne sebep olacak demektir.sevindirici bir durum.