DİPLOMA NOTUNUZ
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
Re: DİPLOMA NOTUNUZ
suan hesapladığımda 74.00 çıkıyorrr
agrudurççHayatmı'OdaNe yazdı:suan hesapladığımda 74.00 çıkıyorrr

- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
neyyyynoxx yazdı:agrudurççHayatmı'OdaNe yazdı:suan hesapladığımda 74.00 çıkıyorrr

dogrudur yazacaktımHayatmı'OdaNe yazdı:neyyyynoxx yazdı:agrudurççHayatmı'OdaNe yazdı:suan hesapladığımda 74.00 çıkıyorrr![]()
![]()
- elif işlek
- Uzman Doktor
üşenmedim hesapladım şu anlık diploma notum 70
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
75,24 imiş, tabii son bir sınavım var. Biraz daha yüksek bekliyordum ama yine de iyiymiş, 45 puan fena değil.
iyi gelmiş..besy yazdı:75,24 imiş, tabii son bir sınavım var. Biraz daha yüksek bekliyordum ama yine de iyiymiş, 45 puan fena değil.
Evet, fena sayılmaz. Matematik ve Geometri'den başarılı olsaydım daha iyi olabilirdi.
)::besy yazdı:Evet, fena sayılmaz. Matematik ve Geometri'den başarılı olsaydım daha iyi olabilirdi.
Diploma notunu nasıl hesaplıyorsun anlatırmısın.Ben bilmiyorumHayatmı'OdaNe yazdı:suan hesapladığımda 74.00 çıkıyorrr
Arkadaşlar diploma notunu nasıl hesaplıyorsunuz ben bilmiyorum.
Diploma notundan pek anlamam o yüzden birkaç merak ettiğim nokta var
Genellikle 65- 75 arası benim gördüğüm diploma notu oluyor hep.Bunun bir üst sınır filan var mı?Mesela 100 gibi.
Bir de diploma notu galiba YGS'yede etki ediyormuş.Ne türde etki bu bunu da bilmiyorum.
Diploma notundan pek anlamam o yüzden birkaç merak ettiğim nokta var
Genellikle 65- 75 arası benim gördüğüm diploma notu oluyor hep.Bunun bir üst sınır filan var mı?Mesela 100 gibi.
Bir de diploma notu galiba YGS'yede etki ediyormuş.Ne türde etki bu bunu da bilmiyorum.
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
tabikide 100 kadar var ama bn daha görmedim yüz alanı sana özelden msh atım